panizam83 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 476 عنوان یعنی میپیچونع با این رفتارا 186 بازدید | 39 پست میخایم بریم بیرون خیلی وقتع نرفتیماول گف ماشینم خرابه بعد گف مریض شدم بعد چنروزه پی نمیدع من چکار کنم با این اوضاع 1403/10/11 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yس عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 1864 آره خیلی راحت توام ول کن قید رابطه ای که طرف خوشو میزنه به آلزایمر و زرنگ بازیو بزنینببخشید رک میگم ولی طرف نمیخواد تورو یا سرش یه طویله دیگه گرمه یا از لحاظ اخلاق و این داستانا سازگاری ندارین اونم امیدی نداره به این رابطه گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع)
panizam83 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 476 تحمل کن دیگه شاید کاری براش پیش اومده اخع من دارم روانی میشم آن میشه ولی هیچی نمیگه🥲منم چشم انتظارم نمیدونم این وضیت چکار کنم کات شده نشدع منتظر باشم نباشم...
panizam83 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 476 آره خیلی راحت توام ول کن قید رابطه ای که طرف خوشو میزنه به آلزایمر و زرنگ بازیو بزنینببخشید رک میگم ... اخع چیزی بینمون نشد بحث دعوا نداشتیم یعو این شدحتی گف بود ولنتاین میخام یچیزی برات بخرمیهو این شد🥲💔واقن نمیدونم بابد چکار کنم
panizam83 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 476 ومنی ک بهش احتیاج دارم دقیقا مث مال تو رفتار میکنه وای چقد بدع بخدا قلب ادم مچاله میشع🥲
javid_r عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 365 اخع من دارم روانی میشم آن میشه ولی هیچی نمیگه🥲منم چشم انتظارم نمیدونم این وضیت چکار کنم کات شده نشد ... بلاتکلیفی پس منم مثل تو بودم ولی بیخیال شدم گذاشتم هرطور ک دوس داره باهام رفتار کنه و ی جایی ولش کنم بره بدون اینکه دلیلشو بگم مثلاً خیانت
yس عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 1864 اخع چیزی بینمون نشد بحث دعوا نداشتیم یعو این شدحتی گف بود ولنتاین میخام یچیزی برات بخرمیهو این شد🥲� ... ول کن اگه خودش با التماس سینه خیز اومد سمتت یعنی این رابطه شاید ارزش ادامه دادن داشته باشه اونم شاید هااااولی غیراین واقعا وقت نزار پشیمون میشی گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع)
saharkii عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 1141 وای چقد بدع بخدا قلب ادم مچاله میشع🥲 اره عیب نداره بزا یکم تو حال خودش باشه اخر میاد
panizam83 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 476 بلاتکلیفی پس منم مثل تو بودم ولی بیخیال شدم گذاشتم هرطور ک دوس داره باهام رفتار کنه و ی جایی ولش کنم ... ارع🥲💔اخه خیلی سخته ادم مگ چقد تحمل دارهچرا مثل ادم نمیان بگن نمیخایم💔
panizam83 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 476 ول کن اگه خودش با التماس سینه خیز اومد سمتت یعنی این رابطه شاید ارزش ادامه دادن داشته باشه اونم شاید ... یعنی پیام ندم هیچی نگم تا اون نگع؟هی التماس اصلا...
panizam83 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 476 اره عیب نداره بزا یکم تو حال خودش باشه اخر میاد از کجا ملوم بیاد من دیگ امید ندارم آن میشع ولی ی پیام نمیدع سابقع نداشت💔