2777
2789

من زمان عروسیمون پدرشوهرم اینا جوری رفتار کردن نشد بریم طبقه بالا اونا اول عروسی رفتیم یه محله خوب شهرمون یه آپارتمان ۷۰ متری بعد اونجا یه خونه بزرگ ۱۴۰متری تو بالا شهر شهرمون ینی بهترین منطقه اش اجاره کردیم و الان کدورت ها از بین رفته و پدر مادر همسرم از رفتارشون پشیمون شدن و کلی جبران کردن 

مادر پدرهمسرم اصرار کردن چرا اجاره بدین بیاین بالا و فلان من میدونم به لطف خدا مشکلی بینمون پیش نمیاد 

چون همه آگاه شدیم که کی میونه مارو بهم میزد منو همسرم تصمیم گرفتیم بیایم طبقه بالا خونه اونا چون هم اجاره رو هم رهن رو پس انداز میکنیم و اینجا هم منطقه درجه یک شهر نیس ولی جزو بهترین جاهای شهره وخونه اینجام ۱۱۰ یا ۱۲۰ ماره

امامن دلم برای خونه الانمون خیلی تنگ میشه 

هم خیلی بزرگه هم شیکه هم دلبازه با صاحب خونه فوق العاده‌ای اونجا که ما میشستیم دوسه برابر ما اجاره میدادن اون محل و....و....و....هم بهترین منطقه شهره

اما خب برا ما نبود و مستاجر بودیم به هر حال بفکر پس اندازم بودم

آشوبپ همش موقعیت اینجا و اونجا رو مقایسه میکنم از نظر نصبیاتم اونجا و اینجا کابینت بندی مشابهی دارن ولی اونجا پکیج بود اینجا باید بخاری بزارم 😑

دلم گرفته از اينکه از اینجا میخوایم بریم اما با رضایت خودمون بوده 

دلم برا صابخونه خوبم تنگ میشه انگار ن انگار مستاجر بودم اونجا......

امیدوارم پشیمون نشمممممم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بلاخره ی روز پشیمون میشی

چرا ازبابت پدرشوهر مادرشوهرم میگی؟؟از اون بابت مشکلی ندارم راهم سواس و همسرم کلا به حرف منه حتی وقتی پول نداشت دم عروسی بخاطر من ترف طبقه بالا و نشونشون داد که خط قرمزش چیه 

من خواهرم با خانواده شوهرش زندگی می کنه هر روز جنگ و دعوا ..اون یکی خواهرم همینطور بود اما وقتی هونش ...

منم خواهرم طبقه پایین خانواده همسرشه چون خدو حدود میشناسن خیلی خوبن و مورد احترام همن همه که یکی نیستن من فقط بخاطر موقعیت خونه قبلیم ناراحتم وگرنه مشکلی فک نکنم با خانواده همسرم داسته باشم

ناراحت میشی بگم پشیمون میشی؟؟نرو

من از لحاظ خانواده همسرم مشکلی ندارم همسرم به حرف منه و مادرش خواهش تمنا کرده بریم بالا و مادرش دیده بخواد ب پرو پا من بپیچه پسرش میزارنش کنار 

من از لحاظ خانواده همسرم مشکلی ندارم همسرم به حرف منه و مادرش خواهش تمنا کرده بریم بالا و مادرش دیده ...

من نظرمو گفتم

نرو

دور بودی ک دوست موندین

اگر بری ب حرف من میرسی

حالا انشالله ک ب حرف من نرسی و همه چی خوب پیش بره برات

ولی خب....

هرکسی از تجربش میگه 

خودت بهش برس ی سال شوفاژ و پکیج بگیر ی سال رنگ و نقاشی بهشتش کن 🌱

همسرم میگه برا شوفاژ باید کل خونه رو بازسازی کرد منم نمی‌خوام پولم رو اینجا خرج کنم چون به هرحال درسته سه تا بچه آن ب هرکی یه واحد میرسه اما خب اما معلوم نیس زبونم لال بعد پدر شوهرم ب کی کدوم واحد برسه!ولی کاغذ دیواری رو موافقم چون خیلی نمیشه هزینه اش 

من نظرمو گفتمنرودور بودی ک دوست موندیناگر بری ب حرف من میرسیحالا انشالله ک ب حرف من نرسی و همه چی خو ...

درسته ولی اگه اونجا باشم گلی باید اجاره بدم درسته کمتر از اجاره ای که باید میگرف صاحبخونه اما اگه اینجوری میرفتیم جلو نمیشد پس انداز کرد مادرشوهرم چون برادرشوهرم خونه گرفت ناراحت بود گف بیاین اینجا بشینین شمام پس انداز کنین اینجام محله بدی نیس انگار اونجا گل شهره منطقه ۱ هست اینجا منطقه ۲ ینی اختلاف قیمت خونه ها خیلی کمه کمتر از ۱میلیارد من بچه ندارم دلم میخواد تا بچه بیارم پس انداز کنم خونه بگیرم شاید اینجا اجاره ندم تا ۵سال بتونم خونه بخرم اما اگه مستاجر بمونم شاید ۱۰ سال یا بیشتر وگرنه میدونم دوری بهتره

درسته ولی اگه اونجا باشم گلی باید اجاره بدم درسته کمتر از اجاره ای که باید میگرف صاحبخونه اما اگه ای ...

خب اگر اینطور صلاح میدونی همینکارو بکن عزیزم

یکم سختی بکشی بعد بتونی خونه بخری بهتره