2777
2789
عنوان

کیا توی رابطه هستن و یا متاهل هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 57 پست
ای جااان هنوز دلت پیش اونیکه دوسش داشتی😢

آره دلم فکرم ذهنم همه زندگیم پیش همونیه ک‌ولم‌کرد ولی‌اون بدترین ضربه رو بهم وارد کرد اون نامزد داشت و بامن بود و از من مخفی کرد بدترین بلاهارو اون سرم‌آورد ازم یک روانی ساخت بلاکش کردم واسه ی همیشه ولی‌دلم پیششه هنوز

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دلم فکرم ذهنم همه زندگیم پیش همونیه ک‌ولم‌کرد ولی‌اون بدترین ضربه رو بهم وارد کرد اون نامزد داشت ...

اوه عجب آدمی بوده بیچاره اون دختره ک نامزدش بود

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اون تو رابطه عاشق تره بیشتر ابراز احساسات داره من اینطوری نیستم چون در گذشته یه شکست تلخ داشتم یکجور ...

خب عزیزم اینجوری پس مسئله یه چیز دیگست

هنوز قبلی تو قلبته یا نه

اول اینو بگو تا کمکت کنم

خب عزیزم اینجوری پس مسئله یه چیز دیگستهنوز قبلی تو قلبته یا نهاول اینو بگو تا کمکت کنم

آره قبلی هنوزم تو قلبمه قرار نیست دیگ هرگز ببینمش یا باهم باشیم و حتی بلاکشم کردم چون بی لیاقت بود اما نتونستم فراموشش کنم این سختمه الان و میخام به نامزدم حس بدم و مث‌خودش بهش عشق بورزم نمیتونم

گوشت خوب قسمت شغال میشه اینه ها😂😂😂

هعی بابا قدر نمیدونم تموم حس و دوست داشتن و کارایی ک‌واسم میکنه ب چشمم نمیاد نمیگم دوسش ندارم دوسش دارم اما دلم میخواست منم مث‌اون خیلی بهش عشق بورزم نوازشش کنم آرومش کنم کنارش باشم ولی حیف ک همه ی اینارو اون داره فعلا انجام میده

آره قبلی هنوزم تو قلبمه قرار نیست دیگ هرگز ببینمش یا باهم باشیم و حتی بلاکشم کردم چون بی لیاقت بود ا ...

کاملا طبیعیه که نتونی عزیزم

ببین خودتو تحت فشار نذار

اگر ممکنه به نامزدت بگو به زمان نیاز دارم و برو مشاوره

با تکنیک میتونی از فکر قبلی بیرون بیای عزیزم

هعی بابا قدر نمیدونم تموم حس و دوست داشتن و کارایی ک‌واسم میکنه ب چشمم نمیاد نمیگم دوسش ندارم دوسش د ...

خب برو پیش روانشناس وقتی اون انقد عاشقته و دوست داره ولی تو همراهی نمیکنی حتما یه مشکلی هست از دستش نده که عمرا بتونی پیدا کنی دیگه

خب برو پیش روانشناس وقتی اون انقد عاشقته و دوست داره ولی تو همراهی نمیکنی حتما یه مشکلی هست از دستش ...

ذوقم کور شده ولی اون ذوق داره خیلی پسر خوبیه کاش قدر خوبیاشو بدونم