من نامزدم وابستس با اینکه تایم کمیه ک باهمیم ولی خیلی ابراز احساسات میکنه در روز اگه همدیگرو نبینیم میگه تصویری زنگبزن دلتنگت میشم و چون پسرخالمه گاهی ک دیر جوابشو میدم یا جوابشونمیدم به یه بهونه ای میاد خونمون بااینکه کارمیکنه و درکنارشمدرس میخونه اما میگه تایمم واسه تو همیشه خالیه کلا حس میکنم وابستس قبل اینکه باهم باشیم تو مهمونیاهم همش سمت من بود تفریح میرفتیم میگفتوبیا تو ماشین من بشین و.. اینطور خصلتی واسه مرد خوبه خوشتون میاد یا بدتون میاد؟ دلیلش چی میتونه باشه؟
آره دلم فکرم ذهنم همه زندگیم پیش همونیه کولمکرد ولیاون بدترین ضربه رو بهم وارد کرد اون نامزد داشت و بامن بود و از من مخفی کرد بدترین بلاهارو اون سرمآورد ازم یک روانی ساخت بلاکش کردم واسه ی همیشه ولیدلم پیششه هنوز
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب عزیزم اینجوری پس مسئله یه چیز دیگستهنوز قبلی تو قلبته یا نهاول اینو بگو تا کمکت کنم
آره قبلی هنوزم تو قلبمه قرار نیست دیگ هرگز ببینمش یا باهم باشیم و حتی بلاکشم کردم چون بی لیاقت بود اما نتونستم فراموشش کنم این سختمه الان و میخام به نامزدم حس بدم و مثخودش بهش عشق بورزم نمیتونم