2777
2789

احساس کمبود و عدم عزت نفس 

حالا این کمبود می‌تونه درونی باشه یا می‌تونه با حرفا و کارهای پارتنرش ایجاد شده باشه 

مثلا فکر کنید یه آقایی هر رو چز به خانمش بگه چقدر زشتی چقدر چاقی چقدر دستپختت بده و.... اون خانم اگر عزت نفس داشته باشه که تصمیم میگیره از این زندگی سمی خارج بشه حالا یا طلاق یا کات 

اما اگر عزت نفس نداشته باشه دنبال راه حل جایگزین میگیره یعنی خیانت تو ذهنش میگه خب حالا که بنظر شوهرم اینجوریه م بذار نظر یه مرد رو به خودم جلب کنم تا خلا های عاطفی ام پر بشه و....

کاملا بر عکس این قضیه هم در جنس آقایون صدق می‌کنه 

پس حواس تون باشه تو دعواهاتون به جای تحقیر همدیگه انتقاد سازنده داشته باشید 

ببین خیلی کلیشه ای شده ها ولی واقعا خیانت جز ذات خراب هیچ دلیل منطقی دیگه ای نداره 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خیلی کلیشه ای شده ها ولی واقعا خیانت جز ذات خراب هیچ دلیل منطقی دیگه ای نداره

من با چند تا مشاور صحبت کردم کاملا این مسئله رو ریشه یابی کردم ذات خراب هم درسته یکی از عوامل هست 

من با چند تا مشاور صحبت کردم کاملا این مسئله رو ریشه یابی کردم ذات خراب هم درسته یکی از عوامل هست

به نظرم تنها عامله وگرنه بقیه دلایل هیچکدوم توجیه خوبی برا هرز پریدن نیسن آدم سالم خیانت نمیکنه تحت هیچ شرایطی

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

به نظرم تنها عامله وگرنه بقیه دلایل هیچکدوم توجیه خوبی برا هرز پریدن نیسن آدم سالم خیانت نمیکنه تحت ...

بله ولی انسان سالم یعنی کسی که از همه لحاظ روحی و روانی سالم و استیبل باشه همچین شخصی میشناسید ؟!

بله ولی انسان سالم یعنی کسی که از همه لحاظ روحی و روانی سالم و استیبل باشه همچین شخصی میشناسید ؟!

آره همونایی که از یه زندگی خارج میشن بدون خیانت کردن البته من خیانت رو بین مردا زیاد دیدم کمتر زنی دیدم خیانت کنه 

آره همونایی که از یه زندگی خارج میشن بدون خیانت کردن البته من خیانت رو بین مردا زیاد دیدم کمتر زنی د ...

من هم گفتم کمبود عزت نفس +احساس حقارتی که از پارتنر میگیرن 

فردی که کمبود عزت نفس داره لزوما فردی نیست با ذات خراب 

شاید پارتنری داره که ذاتش خرابه و مدام تحقیرش می‌کنه و احساس می‌کنه با این کار میتونه اونو برای همیشه واسه خودش داشته باشه مثل افراد پارانویا