2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب میگی باردار نیستم ۱۰۰درصد‌میگم نه😂نترس بابا منم خیلی از این استرسا کشیدم هیچ خبری نیست

وای ی لحظه رنگم پرید😂😂😂

آخه خیلی دل درد کمر درد دارم با ببخشیدا ترشح شفاف ابکی 

بالاخره بعد سه سال مامان شدم🥺🩶
وای ی لحظه رنگم پرید😂😂😂آخه خیلی دل درد کمر درد دارم با ببخشیدا ترشح شفاف ابکی

نه ببین اون پریودی که تو بارداری میگن اصلا خونریزی نیست ۲ روز در حد لکه بینی صورتی یا قهوه ایه

خونریزی زیاد قطعا پریودیه

شاید عفونت داری چون قرص خوردی خون بیشتری دفع میشه دل درد کمر درد میشی

💍♥️

وای ی لحظه رنگم پرید😂😂😂آخه خیلی دل درد کمر درد دارم با ببخشیدا ترشح شفاف ابکی

اینم بگم تا ماه ها پریودیت بهم میخوره شاید لکه بینی داشته باشی هی پریود بشی نترسیا بگی لابد حاملم

قرص اورژانسی هورموناتو بهم میریزیه خیلی طول میکشه مثل اول بشی سعی کن کاندوم استفاده کنی اصلا دیگه قرص اورژانسی نخور

💍♥️

نه ببین اون پریودی که تو بارداری میگن اصلا خونریزی نیست ۲ روز در حد لکه بینی صورتی یا قهوه ایهخونریز ...

خداروشکر خیالم راحت شد 

انقد آب زردچوبه نمیدونم رازیانه دارچین خوردم ک تنم گرمه دیگ

اینم بگم تا ماه ها پریودیت بهم میخوره شاید لکه بینی داشته باشی هی پریود بشی نترسیا بگی لابد حاملمقرص ...

فعلا ک ۳ روزه عقب انداختم خداکنه بیاد دردش بدتره

خداروشکر خیالم راحت شد انقد آب زردچوبه نمیدونم رازیانه دارچین خوردم ک تنم گرمه دیگ

نخور گرم‌میشی زیاد خونریزیت شدیدتر میشه دیگه پریودی لازم نیست درستشم این بود یک هفته بعدش بشی که شدی ترسی نداره

💍♥️

نخور گرم‌میشی زیاد خونریزیت شدیدتر میشه دیگه پریودی لازم نیست درستشم این بود یک هفته بعدش بشی که شدی ...

باشه عزیزم مرسی واقعا خیالم راحت شد