بچم از صبح سرفه خشک داشت..از سر شبم تب داره ساعت ۸ بهش استامینوفن دادم الان بروفن دادم ۵ سالشه ۱۵ کیلوعه تبش با استامینوفن اصلا کم نشد دکتر گفت ۷/۵سی سی بده بروفنم گفت ۵ سی سی بده به نظرتون کم نیست ؟اثر میکنه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره شدیدا تب داشت سه نوبت بردمش دکتر اخر شیاف بزرگسال نوشت براش خیلی بد بود
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
صبح بیدار شد بی حال شدید. تب داشت. بردیم دکتر یه ساعت خوب شد باز تب کرد دوباره صبحش بردیم بازم کمی سرحال شد باز بی حال شد وتب کرد. آخر سر بردیم بیمارستان کودکان آزمایش خون داد که چرا تبش پایین نمیاد که دکتر گفت فردا پس فردا تبش میاد پایین خیلی خیلی هم سر درد داشت. خداروشکر تبش خوب شد. اما سرفه هاش شروع شد
اگر گلاب داری به صورتش بمال و پیشونی و بده یکم بخوره
🇵🇸free palestine در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷 شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق میمُردند( میزان الحكمه).