2777
2789

من حرفای هر پسری رو باور نمیکنم واقعا ولی این معلومه چجوریه حسش..ی شهر دیگه کار میکنه ی بار با یکی دعوا کرده بودم خیلی نیاز داشتم ببینمش گفتم موند دو هفته بعد بیای؟گفت اره. چند ساعت بعد گفت کار دارم میام اومد شهرمون ولی نگفت که بخاطر حرف من اومده

ی بارم حالم بد بود ساعت ۴ شب راه افتاد اومد صبح رسید دوروز نخوابید

هر کاری برام می‌کرد ولی من لیاقت نداشتم

چند بار خواست بیاد سوپرایزم کنه ولی چون من لج کرده بودم و نگفته بودم تو شهرمون نیستم برنامه هاش خراب شد  

با اینکه من خیلی بهش بد کردم خردش کردم ولی اون مهربون بود همیشه باهام..

همش میگم نکنه دیگه کسی عاشق من نشه چون پسرا فقط ی بار عاشق میشن نهایتا دوبار..

حتی چند بار بهش گفتم یکیو دوس دارم(این پسره شرایط خوبی نداره)کمکم میکرد اونو فراموش کنم چون مناسبم نبود

نمیدونم چیکار کنم 

چون من بیشتر از  پول و قیافه و اینا برام مهمه که طرفم دوستم داشته باشه و اخلاق داشته باشه 

از طرفی پسره دیپلم داره ولی کار میکنه این دودلم کرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواجی که مرد عاشق تره قطعا آرامش بیشتری وجود داره

اما اینکه بعنوان یه دوست نگاه کردی ارتباط قبل رو گفتی و ایشون کمکت کرده فراموش کنی هرچقدر هم آدم خوبی باشه و عاشق شما ممکنه بعدها برای شما دغدغه ایجاد کنه

ببین حسم مثل ی دوسته که بهش خیلی اعتماد دارمحس عاشقانه خیلی نه نمیدونم منظورمو میفهمه یا نه

میتونی یکم دیگه به خودت فرصت بدی شاید بهش علاقه پیدا کردی ولی اگه بعد از یه مدت نگاهت نسبت بهش عوض نشد ، باهاش صحبت کن و بگو که علاقه ای بهش نداری 

درسته کیس خیلی خوبیه ولی خب علاقه باید دوطرفه باشه 

اگه علاقه پیدا نکردی اجباری به وصلت نیست

میتونی یکم دیگه به خودت فرصت بدی شاید بهش علاقه پیدا کردی ولی اگه بعد از یه مدت نگاهت نسبت بهش عوض ن ...

اره درست میگی 

همیشه برام سواله تو هر ازدواجی هر دو طرف واقعا عاشقن یا چی

اره درست میگی همیشه برام سواله تو هر ازدواجی هر دو طرف واقعا عاشقن یا چی

تو بعضی ازدواج اصلا علاقه نیست از روی منطق هست فقط ازهمه بدشون نمیاد یا خوششون اومده دوست داشتن و علاقه به مرور شکل میگیره گاها هم نمیگیره

بعضی وقتا هم که یه طرف عاشقه اون طرف دوسش داره یا اصلا دوسشم نداره

بعضی ازدواجاهم که اجباریه

بعضیا هیجانی یعنی فک میکنن دوست دارن همو بعد متوجه میشن اصلا علاقه ای نبوده

اره درست میگی همیشه برام سواله تو هر ازدواجی هر دو طرف واقعا عاشقن یا چی

نه توی خیلی از ازدواج ها اصلا عشقی وجود نداره و چون فقط طرف کیس خوبی بوده راضی به ازدواج کردن شدن 

بعضی وقتا خوشبخت هم میشن ولی بعضی وقت ها هم نه 

قانون مشخصی نداره به نظرم 

با اونی که دوسش دارم تو رابطه که نبودم ولی خب

لزوما نباید حتما رابطه داشت

همینکه احساسات خودتون رو گفتین بعنوان آدم امن بهشون الان خودشو دوستتون می‌دونه ولی بعداً که دوست پسر نامزد و همسر شد این مسئله ذهنشو درگیر می‌کنه ممکنه تو بحثا به روتون بیاره ممکنه دچار وسواس فکری بشهو...