2777
2789

.چی

برای خواهرم خاستگار اومد ک قبلاً آشنا بودن باهم صحبت کرده بودن 

بزرگ ترا گفتن برن باز صحبت آخرو بکنن

و من و خواهر خاستگار هم باشون رفتیم تو اتاق

مقداری صحبت کردن بعد داماد گفت صحبتی مونده بگی خواهرم گفت نمی‌دونم والا دیگه چی بگم

خواهره با لحن عجیبی گفت در مورد عروسی و رقص هم صحبت کنید (خواهرم قبلاً گفته بوده ب پسره ک من تو عروسیا میرقصم و خاستگار زیاد موافق این موضوع نبود ولی قبول کرده بود)

حالا من دو مشکل میبینم ببینم نظر شمام همینه

اولا آقا چرا حرفای بین خودش و خوارم و برای خواهر ش تعریف کرده

دوماً اون تعریف کرده خواهرش چرا نشون داد ک تعریف کرده

نظرتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوه اوه ، نه تنها همه چی رو گزارش میده ، دهن بین و تحت امر اونا هم هست 

و لطفا به خواهرت بگو ردش کنه وهیچوقت هیچوقت خودش رو به خاطر هیچکس عوض نکنه چون وقتی رابطه خراب میشه خودتی و کسی که توی آینه س و نمیشناسیش 

فقط وقتی خودتو عوض کن که رفتارت به خودت ، زندگیت و دیگران اسیب بزنه 

این ادم پیرش میکنه 

قبل ازدواج خب طبیعی هست با خواهر برادرش مشورت کنه. ولی خواهره کار اشتباهی کرده اینو گفته، البته به نظرم منظوری نداشته، دیده در این مورد برادرش مردد هست گفته حرفای آخرو بزنن حل بشه.

ولی خداییش درک نمیکنم چرا چهارتایی تو اتاق بودین

با کلمات زیاد بازی نکن قصد و نیت خاصی نداشه اگرم داشته باشه طبیعیه خواهر شوهر خواهرتون اولین خواهر شوهری نیست که تیکه وزبون تلخی داشته باشه ! 

پسرا معمولا به مادرشون وابسته ان گاهی ام در مورد چیزای دخترونه که اگاهی ازش ندارن از خواهرشون کمک و مشورت میگیرن اشکالی نداره

🧸🔮🎀💗🌸

ببین الان برادر منم گاهی یه مسائلی بینشون رو بهم میگه، یه وقت نیاز به مشورت داره. مشاوره هم میرن، ولی بالاخره آدم با بزرگترش هم مشورت میکنه برای ازدواج. من البته هیچ وقت به رو نمیارم چیزی که بهم بگه. اونم مطمئنه خیالش راحته هیچ وقت نمیگم.

اتفاقا اصلاااااا برادرم وابسته و دهن بین نیست. خیلی مستقله، جدا زندگی میکنه، تصمیماتش کامل با خودشه.

خلاصه برای همین به نظرم طبیعی بود، نمیدونم چرا همه حس کردن وابسته هست به خونواده پسره.

خواهرش چرا گفت 9؟!

به نظرم بی فکری کرده گفته. ولی اگر شما حسی که دریافت کردید وابستگی پسره به خانواده ست، دست نگه دارید، عجله نکنید برای عقد. بیشتربررسی کنه خواهرت این مساله رو.