2777
2789
اخرش چی شد دوستتون ؟؟😂😂

از وقتی داف شد و وزنش رو کم کرد و بینی گوشتیشو عمل کرد،کلاسش رفت بالا همه رو سگ محل میکنه🤣🤣🤣🤣 اعتماد بنفسس هزار برابر شد و این عااالیه🤩

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لاغر شم غیغب و لپم اب میشه

چه بهتر زاویه دار میشه صورتت اونجوری . با کالری شماری تو دوماه ۱۵ کیلو کم کردم دوروز اولش سخته یکم

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
اتفاقا مشغول درسی و ذوق و شوق کار کردنو داری زیاد ب فکر غذا خوردن نمیوفتی

عزیزم ببخشید قصد دخالت ندارم ولی وظیفه‌ی خودم می‌دونم تذکر بدم ، شما بدون درنظر گرفتن شرایط و ظرفیت ایشون داری بهش راهنمایی اشتباه میدی ! 

رژیم سخت واقعا با درس خوندن جور درنمیاد 

همینطوری رژیم صحیح و اصولی خودش کلی عوارض داره دیگه سختش ببین چه به روز آدم میاره . همیشه باید آهسته و پیوسته قدم برداشت .

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
عزیزم ببخشید قصد دخالت ندارم ولی وظیفه‌ی خودم می‌دونم تذکر بدم ، شما بدون درنظر گرفتن شرایط و ظرفیت ...

خب مسئله اینه من چون بیش فعالی فقط میتونم رو یه موضوغ فوکوس کنم نه همزمان رو دوتا 

یا باید ۲ ماه رژیم سفت و سخت بگیرمدرس ول کن کنم

یا باید درس رو ادامه بدم بی خیال کاهش وزن بشم 

مگه قیافه تاثیر داره تو ازدواج خوببه نظر بیشتر به تقدیر ادم ها ربط داره

چهره هم بی تاثیر نیست عزیز و البته شااااانس

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎