2777
2789
عنوان

کادو روز زن

162 بازدید | 15 پست

از طرف اداره همسرم بهم یک و پانصد تومان کارت هدیه دادند، گذاشتم خونه، چندروز بعد رفتم کارت رو بردارم برم خرید، دیدم نیست، به همسرم شک کردم گفت آره لازم داشتم برداشتم خرج کردم، دوستان به نظرتون ارزش داشت کادو منو برداره و منو ناراحت کنه؟ هرچقدرم نیاز داشته باشه؟

آقایون اصلا پیام ندن،رد میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا دیگه برداشته

اوضاع مالیش خوب نیست؟

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

منم همسرم کادوهای نی نی رو که فامیل هامون داده بودن بی اجازه از کیفم برداشته بود خیلی ناراحت شدم ولی دعوا راه ننداختم فقط گفتم اگه منم بی اجازه از جیبت پول بردارم خوشت میاد؟ خودش دیگه فهمید چقد کارش زشت بوده البته دستشم خالی بود ولی بازم کارش بد بود

خیلی نیاز داشته هم بی اجازه کارش بد بوده باید ازت اجازه میگرفت

آره برای همین خیلی از دستش ناراحتم.

درصورتی که خانوم همکارش حتی مبلغ کارت هدیه رو بهش نگفته بود