2777
2789

نه از شوهر شانس آورده نه از بچه 

بابام هر بلایی که فکرشو کنید سر مامانم آورده یعنی کلکسیون بوده قشنگ رفیق باز مامانی تنبل زن باز و ... الان بابام پنجاه سالشه به ظاهر دست برداشته ولی زندگی ماها رو کلا نابود کرد با این آبروریزی هاش مثلا من نذاشت درسم رو بخونم الان افسرده مضطربم و افکار خودکشی دارم خواهرم به شدت عقده ای و بدجنسه و نمیتونه زندگی کنه سه بار طلاق گرفته البته مامانم کل زن قوی نبوده و به خاطر ضعف هاش مارو بیچاره تر کرد الان من اصلا دوسش ندارم ( حمله نکنید واقعا حق دارم به دلایلی ) خانواده صمیمی و شادی نداریم همه از هم متنفریم و کینه داریم عمه هام خاله هام همه خداروشکر بچه هاشون سر و سامون گرفتن و خیلی خوشبختن روز به روز پیشرفت میکنن بعد خونه زندگی مارو ببینید .‌.. بعد ما درامدمون چهار پنج برابر اوناست 😥😥😥😥😥

جوجه پرستار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باباتون مقصر بود درست مادرتون ضعیف بود درست ولی از یه جایی باید فکر خودتون باشید اگر نیاز دارید برید مشاور دوباره شروع کن درس بخونی یا حرفه یا هنر با فکر کردن به گذشته چیزی درست نمیشه مامانتون ضعیف بود که این همه بلا سرش اومد شما ها ضعیف نمونید 

کلا از وقتی یادم میاد یه روز خوش نداشتیم این مشکل تموم نشده یه بدبختی دیگه سرمون میاد

دقیقا تو سن پایین منو شوهر دادن یک بدبختیایی کشیدم..بعد دو سال طلاق گرفتم برگشتم الان ده ساله بدبختی پشت بدبختی

منم اصلأ خونواده صمیمی و شادی ندارم خیلی غصه ام میشه واقعا خوشبحال کسایی ک خونواده اشون باحالن

دوستم مثلا میگه با خواهرم رفتیم خرید دل من پر غصه میشه یا میگه سرم رو گذاشتم رو پای مامانم خوابیدم ... خیلی حسرت میخورم ... ما کلا خانواده پرتنشی هستیم 

جوجه پرستار

نمیتونم زندگیم رو نابود کردن نمیتونم ببخشم هیچوقت منو ندیدن براشون مهم نبودم

آرامشتو حفظ کن. تا جایی که می‌شه زندگیتو بهتر کن و سعی کن کینه به دل نگیری و اعصابت بهم نریزه، از اینجا به بعد خوب زندگی کنی.