2777
2789
کدوم شهری

پایین داراب

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راس میگه دیه اخه😂😂 ینی چی دانیششوی گیزیشگی ام خب خوشبحالت چیکار کنیم برو فشاره مریضاتو بگیر:/ تازه ...

کاش به جای کوبیدن همدیگه با هم مهربون تر باشیم 

فشار مریض گرفتن کار دکتر نیست حالا یکی از روی لطف فشار شما رو گرفته 

مو دُخت جنوبوم💃💖

آخی یاده رفیق جنوبیم افتادم همینجا تازه اشنا شدم باهاش ی بارم نه دیدمش نه حتی اسمشو میدونم ولی همو تو تاپیکا میبینیم عینه دوتا دوست صمیمی ذوق میکنیم:) امروز ندیدمش بایدپیم بدم ببینم کجاس خبری نی😂
خیلی خوبین بمولا:)

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

کاش به جای کوبیدن همدیگه با هم مهربون تر باشیم فشار مریض گرفتن کار دکتر نیست حالا یکی از روی لطف فشا ...

عزیزم اولا با شما نبودم
ثانیا به نظرم کار خیلی جلفیه گفتن بیا اسمو شهرتو بگو دانشجوی پزشکی بودنتو عمدا بگی
ثالثا مادرم پرستاره پدرم دکتره احتیاجی نیس کسیو بکوبم حتی ریپشم نزدم الانم اگه گفتم اینو فقط نیتم این بود بدونید میدونم فشار گرفتن کار کیه نه مثه اوشون
رابعا مجددا عرض کنم با شما نبودم

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)