2777
2789

اشتباهات زیادی داشته که برای من گرون تموم شده ولی مادره🥺❤، من چکار کنم انقد بیرحم نباشم؟ اینم بگم من خیلی راهنماییش میکردم ولی بی فایده بود و روی زندگیم اثر گذاشت ولی میخوام دوستش داشته باشم بهش محبت کنم ولی نمیتونم💔💔💔💔💔 یه دفعه ناراحتیم رو یکم نشون میدم ، دوست ندارم اینجوری😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبقه بالای پدرم زندگی میکنیم . 

اصولا در واحدرو بازمیذارم مادرم اگه کارداشت خبرم کنه.

شوهرم آتشنشانه و دیربه دیر میادخونه. وقتیم خونس مادرم مدام صدام میکنه و ازم کار میخاد حالا هرچی. امروز عصر کنار شوهرم فیلم میدیدم یهو صدای کوبیدن چیزی ب زمین شنیدم 

باچنان ترسیدم پریدم از پله ها پایین واحد مادرم .

فکر کردم برامادرم اتفاقی افتاده.

دیدم داره پرتقالارو میکوبه رو سرامیک زمین.

گفتم من رو ترسوندی چرااینجورمیکنی گفت دارم بازی میکنم و خندید.

منم رفتم واحد خودمو دررو دیگه بستم.

نمیتونی خلاف جریان درونیت باشی بپذیر که رنجت داده و تو مجبور نیستی حتما دوسش داشته باشی حالا چون ماد ...

میخوام خوبیاش بیشتر  از بدیهاش توی ذهنم باشه ، چون آگاهیش اون موقع در اون حد بوده ولی نمیتونم 😔

خب چرا اینکارو کرد ؟تنهاست مادرتون

اره . هرچیم بهش میگم بیا پیش ما . یا ما بیاییم پیشت میگه نه. خاهرام نمیان ببرنش بیرون میگن ما پولشو نداریم براش خرج کنیم. منم ماشین ندارم ببرمش.خاهرامم میان پیشش فقط میخورنو میپاشنو میرن . من باید برم تمیزکنم. مادرمم بهشون نمیگه نکنید. 

بچه ها ببینین اسی بخاطر خودش باید مادرشو ببخشه چون مادرشه غریبه نیست که بگه بیخیال بدی کرده که کرده انتظاری ندارم ازش وقتی از مادرت بدی ببینی و برنجی نمیتونی بدون بخشیدنش زندگی آرومی داشته باشی درونت غوغاست و مدام خودتو سرزنش میکنی وگرنه اونایی که با نبخشیده آروم میشن که دیگه اوکیه ومشکلی ندارن 

اره . هرچیم بهش میگم بیا پیش ما . یا ما بیاییم پیشت میگه نه. خاهرام نمیان ببرنش بیرون میگن ما پولشو ...

خیلی دلم براش سوخت تنهایی بد دردیه. کاش هیچ پدر ومادری تنها نشن