2777
2789
عنوان

خاستگارمو پروندم💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 50 پست
ببین من سنم بالاست و مجردم و خیلی دارم اذیت میشم.اگر دوسش داری خودتم باید یه حرکتی بزنی.که بعدا حسرت ...

من خاستگارای دیگه هم دارم ولی اینو دوسش دارم خیلی باهم تفاهم داریم ولی این غرور داره کار دستم میده

چیکار کنم

هیچی ،منتظر بمون 

کسی که بخوادت با این چیزا کنار نمیکشه،ولی اگه اومد سمتت توام دیگه کشش نده عزیزم ،قسمت هم اگه باشین خدا خودش همه چی رو قشنگ میچینه برات،اگرم قسمتت نباشه با کوچکترین بهونه میزاره می‌ره

من به این جمله ایمان دارم ،اگه پیشونی نوشت هم باشین اگه همه ی آدما مقابلت باشن کوه هم جلوتون باشه همه چی به خواست خدا درست میشه ولی اگه قسمت هم نباشین ،کل عالم و آدم بخوان نمیشه که نمیشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خاستگارای دیگه هم دارم ولی اینو دوسش دارم خیلی باهم تفاهم داریم ولی این غرور داره کار دستم میده

نه افراط کن نه تفریط.در حد معمول توجه نشون بده اگر دوسش داری.

انشاالله اگر مصلحته جور بشه برات❤

😐😐دختر جان اجازه بده اگر بخواد خودش راهی پیدا می‌کنهاما سعی کن از طرف مغازش رد بشی اگر اقدام کرد ص ...

این اصلا مغازش اینجا نبود تو مسیر من اومده مغازه گرفته 

خیلی بد رفتار کردم چندبار دیگه اومده سمتم فرار کردم 😑😑😑 الان بهش برخورده بخاطر همین پشیمونم

اره درست میگی چقد حرفات بهم آرامش داد مرسی عزیزم❤️❤️

دورت بگردم ،ان شاالله خوشبخت بشی و زندگیت پر از آرامش باشه 😘❤️🫂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
منظرم فداتبشم بود خخخ

خدا نکنه ،عزیزی

این اصلا مغازش اینجا نبود تو مسیر من اومده مغازه گرفته خیلی بد رفتار کردم چندبار دیگه اومده سمتم فرا ...

خب حالا پیش اومده دیگه

اگر واقعا علاقمند شما باشه با یه رو برگردوندن کنار نمی‌کشه

مسیرتون رو تغییر بدین سعی کنین تو دیدشون باشین

اگر اومد سمتتون صحبتی کنه گوش کنین اگر شرایطش رو ندارین بگین ممکنه آشنا ببینه و خوبیت ندارد برای من با لبخند رد بشین

خب حالا پیش اومده دیگهاگر واقعا علاقمند شما باشه با یه رو برگردوندن کنار نمی‌کشهمسیرتون رو تغییر بدی ...

منم بیشتر ترسم اینه آشنا ببینه همیشه هم دورش شلوغه مجبورم سرسنگین و با بی محلی رد شم

منم بیشتر ترسم اینه آشنا ببینه همیشه هم دورش شلوغه مجبورم سرسنگین و با بی محلی رد شم

همین کارو بکن اینبار سلام کرد سلام کن سرتو بنداز پایین بگو من باید برم ممکنه آشنا ببینه برای من خوبیت ندارد با لبخند برو 

همین کارو بکن اینبار سلام کرد سلام کن سرتو بنداز پایین بگو من باید برم ممکنه آشنا ببینه برای من خوبی ...

مغازه های اطرافش همه فهمیدن این از من خوشش میاد منکه میخوام رد شم همه بهمون زل میزنن چیکار میکنیم😟