2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست بیاین زوووود

45 بازدید | 5 پست

چیکار کنم شوهرم حتی یه ثانیه هم بدون من نتونه تحمل کنه

عقدیم ۲روزه بهم زنگ نزده 

چیکار کنم هرروز دلش واسم تنگ بشه زنگ بزنه 

وابسته م بشه هرچی بگم گوش بده

آخه میدونید مادرشوهرم تو زندگیمون دخالت می‌کنه باعث میشه هرروز با شوهرم دعوا داشته باشیم 

میخوام شوهرمو بکشونم سمت خودم که همیشه هوامو داشته باشه

توروخداااا راهکار بدید از الان ترس از آینده دارم مادرشوهرم نذاره خوشبخت بشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهم تررررین چیز اینه که همیشه در دسترس نباشی و هی دم به دیقه پیام ندی کجایی چیکار میکنی چرا باهام حرف نمیزنی چرا کم پی میدی و ... مردا از این خصوصیت خوششون نمیاد و هر چقدر برای خودت ارزش قائل باشی و بزاری خودش بیشتر وقتا به سمتت قدم برداره بیشتر به چشش میایی 

نشون نده که انگار همیشه فقط منتظری که باهاش وقتتو بگذرونی برای خودت لایف استایل مفید داشته باش ورزش کن به خودت برس اینجوری اونم میبینه کیغ میکنه میگه به به چه خانم به روز و شیکی دارم که اینجوری به خودش میرسه😌👍

وقتی پیام میده خیلی زود همه رو سین نکن خیلی هم حرف نزن در حد و اندازه ی کافی همیشه هم وقتی میخوای صداش بزنی یا اونو‌مخاطب قرار بدی مثلا(امیر جان .اقا امیر.عزیزم . اینجوری خاص صداش کن)

اگه مشکلی نداری 

مثلا یهویی وسط چت کردن که هستید یه عکس یهویی از خودت براش بفرست ذوق کنه😍😂

مهم تررررین چیز اینه که همیشه در دسترس نباشی و هی دم به دیقه پیام ندی کجایی چیکار میکنی چرا باهام حر ...

توي یوتیوب یا اینستا اگه داری چنل روشنک قاسمي رو سرچ کن سیاست و دلبري و اینارو خیلی خوب یاد میده 

کلا به دردت میخوره😁

و یه چیزی بهت بگم یادت نره 

تا وقتی که اینجوری گارد بگیری و مادر شوهرتو جلوی همسرت محکوم کنی و...نه تنها رابطتتون بهتر نمیشه بلکه بدتر هم میشه 

هر چی که باشه اون مادرشه گلم نباید اونو تو موقعیتی قرار بدی که مجبور باشه ببنتون یکیو انتخاب کنه 

اصلا اون هر چقدرم بد باشههه 

تو سعی کن سیاست بخرج بدی 

حداقل جلو شوهرت 

هر گز بدشو نگو 

جوری نشون بده انگار مثلا درکش میکنی و‌...

یا مثلا اگه گلایه ای داری حالت درد و دل کردن به شمهرت یگو بگو مثلا امیر جان من از این مسئله ناراحتم ...تو جام بودی تو موقعیتم بودی چه حسی پیدا میکردی؟

کلا مدیرت کن رابطتتو عزیزم 

هنوز اول راهی نزار زود شوهرت ازت زده بشه خودتم اذیت بشی اینجوری