2777
2789
عنوان

دوست دروغین

31 بازدید | 5 پست

با دوستم چندماهی ارتباط ندارم و قهریم چند هفته پیش دل و زدم به دریا و بهش پیام دادم تحویلم نگرفت 

امروز تولدم بود گفتم تولدم بهانه میکنه پیام بده ولی بازم پیام نداد :)خیلی دلم شکسته 

دوستی چندین ساله داشتیم تقریبا از بچگی تا الان 

علت قهرمونم خودش بود خودش مقصر بود 

شمارش حذف کردم که کارش یادم نره

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره شمارش حذف کردم تازه فهمیدم عجب آدم عقده ای بوده

دورو بر منم بوده هنوزم میگم خاک برسرم که با همچین عوضی دوست بودم ،همیشه به خودم لعنت میفرستم‌که چرا اصلا باهاش دوست بودم و وقتمو براش گذاشتم البته بیخیال دیگه اینم شد تجربه که هرکسی رو دوست خودم ندونم

تولدت مبارک عزیزدلم ،ندیدمت ،نمیشناسمت ولی از همین راه دور درآغوشت میگیرمت و میبوسمت😘😘😘

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
دورو بر منم بوده هنوزم میگم خاک برسرم که با همچین عوضی دوست بودم ،همیشه به خودم لعنت میفرستم‌که چرا ...

مار تو استینن اینا:)

قربونت بشم عزیزم منم نمیشناسمتون ولی الان حس خوبی پیدا کردم ممنونم😍❤️

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
مار تو استینن اینا:)قربونت بشم عزیزم منم نمیشناسمتون ولی الان حس خوبی پیدا کردم ممنونم😍❤️

اره والا ،عوضیای بی لیاقت

فداتشم خوشگلم😘

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!