2777
2789
عنوان

برخورد معلم با پسرم

93 بازدید | 14 پست

سلام...پسرم کلاس اوله اصلا مشق نمینویسه،فقط توی کلاس هرچی معلم بهش بگه مینویسه بامن اصلا نمیشه پای درس و مشقش،با معلمم چون باهاش رودروایسی داره مینویسه،اصلا از مشق نوشتن متنفره فقط ریاضی رو دوست داره و ریاضیشم عالیه،همیشه بدون مشق میره مدرسه،امروز معلم گفته دفتر مشقتو بیار میترسیده ببره به بچه های دیگه گفته برید دفترشو بیارین و بچه ام ترسیده و معلم دفتر شو دیده مشق نداره عصبانی شده و پسرمم میگفته من تو کلاس خیلی نوشتم دستام درد داشتن دیگه نتونستم بنویسم معلمم باز عصبانی میشه چطور بقیه مینویسن و تو فقط نمینویسی الان میفرستمت دفتر و اینچیزا،که بچه ام به گریه میفته،اینارو معلم خودش برام تعریف کرد،بچه ام اومد خونه چیزی نگفت خودم کم کم از زبونش کشیدم یه کم گفت،میگفت مامان دل و پاهام خیلی میلرزیدن،منظورش از ترس بود،از امروز که این اتفاق افتاده و موقع خوابم که دیگه اینو گفت خیلی حالم بده،بنظرتون کار معلم درست بوده،چیکار کنم بچه ام اینو فراموش کنه،اصلا چیکار کنم حال خودم خوبشه و اینقد بهش فکر نکنم همش دارم برای اون لحظه ی بچه ام گریه میکنم....ببخشید زیاد شد خیلی حس و حال بدی دارم

عزیزم بزارین این اتفاق ها بیوفته اصلا نیاز هست. 

پسر گلت حتما فراموش میکنه. معلمم از دلش در میاره 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم برخورد معلم خوب بوده یا نهاما بچه‌ها از الان باید مسئولیت پذیری رو یاد بگیرن حتی اگه علاقه‌ا ...

آره درست میگید،ولی چقد بد که مدرسه جوریه که بچه ها دوسش ندارن

خب شما مادری با هر ترفندی شده باید راضیش کنی مشق بنویسه یعنی چی که نمینویسه....پسر منم کلاس اول هستش...طفلک هرشب دیکته مینویسه ۱ صفحه کامل جمله سازی و مرتب کردن کلمات...۵ تا سوال ریاضی معلم گفته ....همین باعث شده روانخوانی رو هم بهتر انجام بده بماند که چقدرم کتاب های جانبی دارن که انجام میده چون مدرسه غیر انتفاعی هست....

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
عزیزم بزارین این اتفاق ها بیوفته اصلا نیاز هست. پسر گلت حتما فراموش میکنه. معلمم از دلش در میاره

پسرم خیلی زود از عصبانی شدن میترسه،چون منو باباش هیچوقت سرش عصبانی نشدیم،اون لحظه ترسی که تجربه کرده خیلی داره اذیتم میکنه

خب شما مادری با هر ترفندی شده باید راضیش کنی مشق بنویسه یعنی چی که نمینویسه....پسر منم کلاس اول هستش ...

بخدا هر کار بگین انجام دادم ولی اصلا نمینویسه،سال گذشته پیش دبستانی نرفته میگم شاید بخاطر این هست،دستاش خیلی درد میکیرن و زود خسته میشه

پسرم خیلی زود از عصبانی شدن میترسه،چون منو باباش هیچوقت سرش عصبانی نشدیم،اون لحظه ترسی که تجربه کرده ...

بعضی وقت ها این ترس ها لازمه اتفاقا شاید تلنگری بشه براش که وظیفه دانش آموز بودنش رو درست انجام بده

بعضی وقت ها این ترس ها لازمه اتفاقا شاید تلنگری بشه براش که وظیفه دانش آموز بودنش رو درست انجام بده

آره خودمم همین فکرو میکنم،ولی دلم آروم نمیشه همش ناراحتم برای ترسی که خورده

بخدا هر کار بگین انجام دادم ولی اصلا نمینویسه،سال گذشته پیش دبستانی نرفته میگم شاید بخاطر این هست،دس ...

ببین پسر منم ۱ هفته اول میگفت انگشت هام درد میگیره اما عادت کرد چون هر روز مشق و دیکته رو نوشت باید قلق بچه رو بدونی و راضیش کنی چطوری تا الان مشق ننوشته تعجب می‌کنم اصلااااااااا.....همین مشق نوشتن باعث میشه بچه ها املا و فارسی شون قوی بشه

ببین پسر منم ۱ هفته اول میگفت انگشت هام درد میگیره اما عادت کرد چون هر روز مشق و دیکته رو نوشت باید ...

آره میدونم...برای همینم عقبه،همش دارم خصوصی میبرمش 

آره خودمم همین فکرو میکنم،ولی دلم آروم نمیشه همش ناراحتم برای ترسی که خورده

شما ولی به نظرم دل به دلش خیلی نده و بگو ببین چه موقعیت بدی بوده ناراحت شدی مشق نداشتی نشون بدی به معلم ،  از این به بعد بنویس مشق هات که با افتخار ببری نشون بدی تحریکش کن به نوشتن مشق هاش

شما ولی به نظرم دل به دلش خیلی نده و بگو ببین چه موقعیت بدی بوده ناراحت شدی مشق نداشتی نشون بدی به م ...

حالا همین کارو کردم ولی باز امشب همش میگفت چیکار کنم نمیتونم بنویسم،همش گریه کردو بزور یه کم نوشت