2777
2789
الان راضی این خوب شدین؟ بمن میگف زخمت تقریبا بزرگه 😓

هنوز نرفتم برامعاینه بهم گفت دوهفته دیگه بیا امروز یافردا باز باید برم.  

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
هنوز نرفتم برامعاینه بهم گفت دوهفته دیگه بیا امروز یافردا باز باید برم.

میشه اگه رفتی زیر این تاپیک برای من بنویسی ک حالت چطوره و تو چه مرحله ای هستی؟ بمن فعلا پماد و قرص داده که دوسه هفته ی دیگه برای فریز برم

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه اگه رفتی زیر این تاپیک برای من بنویسی ک حالت چطوره و تو چه مرحله ای هستی؟ بمن فعلا پماد و قرص د ...

باشه گلم میام خبر میدم

میشه اگه رفتی زیر این تاپیک برای من بنویسی ک حالت چطوره و تو چه مرحله ای هستی؟ بمن فعلا پماد و قرص د ...

سلام خوبی ؟عزیزم من امروز رفتم معاینه دکترم گفت زخمم خوب شده. حالم هم خوبه .فعلا فقط عفونت دارم ک برا اون هم دارو داده بهم. اگه خواستی فریز انجام بدی از یه دکتر باتجربه راهنمایی بگیر ببین چی میگه بهت. چون اگه زخمت بزرگ باشه خوب نمیشی و چند ماه بعد مجدد باید فریز رو تکراربکنی

سلام خوبی ؟عزیزم من امروز رفتم معاینه دکترم گفت زخمم خوب شده. حالم هم خوبه .فعلا فقط عفونت دارم ک بر ...

سلام قربونت. خداروشکررر خوشحال شدم برات

چیا استفاده کردی خوب شدی بمنم بگو شاید جواب داد روم🥲

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
سلام قربونت. خداروشکررر خوشحال شدم براتچیا استفاده کردی خوب شدی بمنم بگو شاید جواب داد روم🥲

قربونت برم مهربون کارخاصی نکردم یه کرم دکتر داد همونو یه هفته زدم.و دو هفته رابطه نداشتم عزیزم.