2777
2789

لپ لپ

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه ایده خیلی خوبی دارم،برو تو این روزه ها و این سفره هایی که میندازن و جلسه قرانا و اینا

مادرا میبیننت

خاستگاریت میکنن

خیلی جوابه

خالم سال پیش شروع کرد رفتن به اینجور جاهارو

۳ تا پسرا خودشو داد 

تو یک سال ازدواج کردن همین امسال

واسه دختر داییم هم یه پسر خوب پیدا شد

واسه منم یکی پیدا کردن😂من زوده خیلی ۱۹ سالمه تازه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
اوناهم که داشتن مشکلات خودشون رو داشتن... فکر کنم البته

مطمعن باش فکرشو نکن،اکثرا چنان فشار احساسی روشونه که فقط وابستگی و عشق نگشون داشته ولی رفتار سمییی داره یکیشون و اصن وحشتناک

یه ایده خیلی خوبی دارم،برو تو این روزه ها و این سفره هایی که میندازن و جلسه قرانا و اینامادرا میبینن ...

نمیدونم من اینجور فکر میکنم چون خانواده های مذهبی ان  و زود برای ازدواج دست به کار میشن و اتفاقا کار خوبی هم‌میکنن

وایب قشنگ بگیر ازم عزیزکم ✨️
خب آخه مذهبی نیستم که بخوام برم روزه🥲

والا تنها راه باقی مونده واسه یه ادم درست حسابیه

اکثرا الان الافن و بیکار

مثلا میگم

مثلا توروخدا گارد نگیرید 😂😂

مثلاااا من که کار دارم الاف نیستم دارم پیشرفت میکنم اخلاقم مثلا خوبه

سپردم به مامانم که مامانم از کجا دختر پیدا میکنه برام؟؟

دقیقا زدی تو خال

تو خیابون پیدا نمیکنه که برام😂

زندگی به مراتب موفق تری داره این نوع ازدواج ها

نسبت به تعداد طلاقهای سنتی با امروزی ها اصن وحشتناک فاصله داره

عجیبه ولی واقعی من خودم یکمی مشاوره میدادم و میدم و دیدم چطوره پس 

بهتره الان نسبت به اون سبک دیگریه

نمیدونم من اینجور فکر میکنم چون خانواده های مذهبی ان و زود برای ازدواج دست به کار میشن و اتفاقا کار ...

اصن همین که پدر مادرا پشت بچه هاشونن تو اینطور ازدواج ها خودش صد هیچ از بقیه روش ها جلوتره، طرف با کسی که دوستش داره ۷ ۸ ساله تو رابطس ولی نمیتونه با طرف ازدواج کنه به هزار دلیل ،شایدم یبار سر یه دعوای الکی همه چی خراب بشه

ولی تو ازدواجی که پدر و مادرا در جریانن

یه دعوا بشه

خیلی درصد بیشتری احتمال هست آشتی بشه

دعوا که نمک زندگیه باید باشه نباشه هیچی سر جاش نیست