2777
2789

هرکس خوند لایکم کنه دعاش کنم انشالله هرمشکلی داره تا اخر امسال حل بشه

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوندم

خدا بیامرزتشون

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

هر سری تاپیک میزنی خدا شاهده کلی گریه میکنم کاش پیشت بودم محکم بغلت میکردم واقن هیچ حرفی ندارم که دلتو آروم کنم 

واقن صبر ایوب میخاد تحملش فقد برات دعا میکنم خدا یه صبر زیادی بهت بده عزیزم 

عزیزم  براش فرستادم با دل شکستت منو دعا کن 

هربار تاپیکت رو میبینم یاد یه دختر تو اینستا میوفتم 

نامزدش ایست قلبی کرد فوت شد ۱۴۰۳/۰۴برات لینکش  رو  میزارم 

این پیجشه atii1n@

شاید یکم دیدنش اینکه هم شرایطید کمی اروم ترت کنه 

اگرم باعث ناراحتی بیشترت میشه ببخشید و نکاه نکن ❤️

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭