2777
2789
عنوان

خانما فکر کنم چشم خوردم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 26 پست
تصورما اینه اما حافظه برعکسش رو اثبات میکنه صحبت من نیست وگرنه نظر شخصی من خلافشه استاد روانشناسی خا ...

دیگ تکرار نمیکنم

اگه پرسیدن میگم بلد نیسم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی کم اسپند ونمک روش چهار قل بخون بریز بخور بده آیه الکرسی بخون چیزی میس

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

باید ادم تجربه کنه تا معتقد شه

تجربه کردم ولی روانشناسایی که دیدم بیشتر اون شرایط و اینکه طرف چرا فکر میکنه چشم خورده رو تجزیه تحلیل میکنن به یه نتیجه روانی میرسن نه ماورایی 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ایت الکرسی بخون بیا شروع کن یه نگاه به جزوت بنداز دوبارع برو سوال حل کن

اتغاقا با هر سوالی ک جواب میدادم ذکر میگفتم باورت میشه

چون چشم زخم نابودم کرد 

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
تجربه کردم ولی روانشناسایی که دیدم بیشتر اون شرایط و اینکه طرف چرا فکر میکنه چشم خورده رو تجزیه تحلی ...

نگا گلم این چشم خوردن اثبات شده هست و هر کس بع یک دلیل خواست و حتی شاید به صورت نظر شوم و بد هم نباشع ما مورد داشتیم به اقا یه بچه کوچیک رو دید چقدع قربون صدقش رفت بعد ک میخواست برع گفت اسفند یراش دود کن مامانش نکرد بچه کوچیک بنده خدا راهی بیمارستان شد خیلی دلم براش سوخت من خودم تا سن 10 سالگی عروسی نمی تونستم برم وقتی میرفتم حالم بد میشد یه اوضاعی بودا گلم دیگ باید بع این چیزا اعتقاد داشته باشیم.

بهت گفتم چه کاری داغونم میکنه و تو عالی انجامش دادی ):

اسپند و نمک پیشم نیست الان فقط بخور هست

بخور بخون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم