2777
2789
شیفت چیه؟

می گن یه سری از اشخاص یه اموزش هایی می بینن 

اگاهانه روح رو از بدن خارج می کنن هر جا میخوان میرن

ولی ادمهای مبتدی ممکنه خارج بشن نتون وادد جسمشون بشن

و می گن خیلی وحشت انگیره برای تازه کارها

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از اشناها تعریف میکرد تو بیمارستان که بود بمدت چنددقیقه گفت قشنگ چیزی احساس نکردم نه دردی و‌نه ه ...

وای اره زیاد شنیدم این موردارو خوشبحالشون منم دوست دارم تجربه کنم چیز دیگه ایی نگفت

می گن یه سری از اشخاص یه اموزش هایی می بینن اگاهانه روح رو از بدن خارج می کنن هر جا میخوان میرنولی ا ...

حس خوبی ندارم به این کار 🥴

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
آره متاسفانه تکرار ندارن و بدموقع هست می تونی از تلویبیون ببینی

قسمت جدیده یا تکرار ماه رمضان قبل هست؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اصلا سمت این چیزها ترو

می ترسم

ولی یه وقتایی

یه جاهایی احساس می کنم‌روحم خسته ست

کم اوردم

دوست دارم یه کم ازاد بشم برگردم.می ترسم اصلا برم اموزشاشو دنبال کنم که وسوسه بشم

حس خوبی ندارم به این کار 🥴

یه سری همینجا گفتن خیلی هیجان انگیزه

ولی به نظرم اگه نتونی برگردی بدبختیه