2777
2789
عنوان

ده روزه شوهرم نمیاد پیشم بخابه

170 بازدید | 7 پست

من دو سه سالیه منت ناز شوهرمو میکشم تا قهر میکرد هی زنگ پیام از تنهایی بیکسی اونم سرد بی محبت جوری ک هر تقصیری داشته تا الان ۳ساله یه ببخشید نگفته۶ساله باهمیم یه دختر۴ساله دارم.انقد برام مغروره ده روزه سر چرت پرتاش باهام قهره همش میگه تو بدی بداخلاقی باهمه چیزش ساختم بی پولی خسیسی گداصفتیش بازم میگه بد بد زندگیمو جهنم کرده.تهمت دزدی از خورد خوراک خونرو میزنه بهم تا یه نفر از فامیلام میان هی میگ امدن خوردن رفتن.ده روزه شامشو دادم گرفته ت پذیرایی خابیده پیش منو بچمم نیومده اتاق اما دیدم این واقن جاش خوشه از امشب شام نمیدم بهش نه برا نزدیکی میاد نه اشتی میاد غذاشم میدم کوفت میکنه میخابه عادت کرده من برم التماسش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برین بهش هرچی بیشتر رو بدی فک میکنه کیه

امروز بهم گف تو نمیخای زندگی کنی از اخلاقات خستم انتظار داره برینه بهم من ساکت بمونم منم .فتم اگ منو نمیخای برو اقدام کن ب جدایی بعد اینکه تکلیفم روشن شد یه خوش اخلاقشو پیداکن

چه پررو ۲ تا خصلت خوبشم میگفتی اگه داشت حتما میگفتی چجوری زندگی میکنی باهاش چقد بی فرهنگ

امروز بهم گف تو نمیخای زندگی کنی از اخلاقات خستم انتظار داره برینه بهم من ساکت بمونم منم .فتم اگ منو نمیخای برو اقدام کن ب جدایی بعد اینکه تکلیفم روشن شد یه خوش اخلاقشو پیداکن

امروز بهم گف تو نمیخای زندگی کنی از اخلاقات خستم انتظار داره برینه بهم من ساکت بمونم منم .فتم اگ منو ...

چقد ناشکره 

مرد خسیس عن هم بهش نمیدن چه برسه زن 

کسی نگاش نمیکنه 

مگه اینکه دست از چس خوریش برداره