2777
2789
آخه همش پز میدن منم حسودی میکنم خب دست خودم نیست

من الان بیست و یک سالمه قبلا مث تو دلم میخواست ازدواج کنم می‌دیدم کسی ازدواج کرده دلم میخواست ولی الان بهت بگم همی چی تو درسه همه چی نمیگم ازدواج خوب نیست و فلان نه اتفاق اگه با آدم درستی ازدواج کنی خیلی خوبه ولی اول درستو بخون به یه جایی برسی اینجوری خواستگار های بهتری هم بهت میاد هم اینکه به جایگاه اجتماعی خوبی توی جامعه داری نسبت به بقیه دوستات 

در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سخت‌ترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من می‌پرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم..                                                            یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️
حیف ۴سال بزرگترم😁

میترسم بیام بهت پیام بدم فحش بارونم کنی😅

ولی جدا از شوخی قصد بازی با احساس و نداریم چون خودم دخترم درک میکنم

به امید روزی ک تاپیک بزنم بالاخره دندون قبول شدم دانشگاه تهران🥲🍓🦷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۲ تا دایی مجرد دارم ما تهرانیم یکی متولد ۶۷ یکی هم ۷۳بخدا به هرکی پیشنهاد خواستگاری میدیم دوست پس ...

الان زمونه همین شده هرک براخودش یکی داره اما من اصن دوسندارم ینی حوصلشو ندارم