2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا نخونده مشاور میشن 😂

265 بازدید | 19 پست

هر کی رو میبینی چهار سال پشت پشت کنکور بوده جر خورده تا قبول شده نا استعدادشو داره نه علمشو 

بعد واسه من فاز گرفته مشاورم 

فک کرده من انقد احمقم ایندمو بدم دستش 😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حداقل مثل تو روانی نیستم

و آداب چت و معاشرت بلدم

من علم غیب ندارم که حرفاتو حفظ کنم میام شاد میبینم پاک کردی همه چیو 

هر روز هر روز میگی من میخوام خودکشی کنم من باید تا صبح نازتو بکشم که تورو خداااا بخون ول نکن...روانشناس نیستم که

ادعای مشاور بودن ندارمم

من فقط مسیر موفقیت تو کنکورو کشف کردم خواستم به تو ام یاد بدم

این کارم رایگان و بدون هزینه کردم چون گفتی وضع مالیمون خوب نیس بعد دیدم لایق خوبی کردن نیستی

پشت کنکور موندم جرات میخواد جسارت میخواد

نشان دهنده استمرار و هدفمندی با عرضه بودن یه آدمه

وگرنه سراسریو سال اولم میشد برم

مثل بعضیاام با رتبه های نجومی نموندم خداروشکر هر سال زیر ۱۰ هزار میاوردم میخوندمم

مصاحبه ام میرفتم بااختلاف محدود مردود میشدم

یه چیزی ام بگم ؟ وقتی خودت پشت کنکوری هستی به دفعات پشت موندن بقیه تیک ننداز زمین گرده میگرده میگرده خدا  بدجور میذاره تو کاست

خصوصا تو که فقط ۴ ماه مونده به کنکور و تا الان ۲ تا کتاب بیشتر نخوندی مشخصه از الان چی میشی

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

ببین دقیقا با چیز هایی منون تخریب میکنی ک مایه افتخار منن

همه به پشت کنکور موندن من خصوصا پدر بزرگم همیشه باافتخار یاد میکنه ک انقدر جنگیییید تا حقشو گرفت

جر خوردم تا قبول شدم؟

خب موفقیت جر خوردن میخواد

همه جر خوردن تا قبول بشن

اگ ام تو فک میکنی قراره جر نخورده قبول بشی

هنوز اول راهیی

هیچ کس پاشو ننداخته رو پاش بعد قبول بشه

عرضه داری توام جر بخور قبول شو

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

چی گفته؟

از من کمک خواست در مورد کنکور منم با کمال میل قبول کردم

بعد هر روز یه ادا میده

فک کرده چون کار من رایگانه و دلی انجام میدم و هزینه نمیگیرم

میتونه بی ارزشش کنه

الانم ب پشت کنکور موندنم حرف میندازه

کار جفتتون زشت بوده.هم ایشون که اینطور در مورد شما حرف می زنن و هم شما که یهو جلوی همه پریدین بهش.کا ...

ایشون برا من تاپیک زده

عملش عکس العمل داره

کار جفتتون زشت بوده.هم ایشون که اینطور در مورد شما حرف می زنن و هم شما که یهو جلوی همه پریدین بهش.کا ...

عقده ای بود من حتی میخاستم اگه مشاور خوبی بود بهش یه چیزی ام بدم ولی متاسفانه خیلی خودشو بالا گرفته 

این بی احترامی کردن تو ذاتشه تو تاپیک ها هم دیدم که میگه زنای شاغل خیلی بالاتر از خانه دار ها هستن و دیپلمه ها اصلا ارزش ندارن من به ایناش کاری ندارم ولی فقط امتحانی خواستم کمکم کنه اگه خوب بود به عنوان مشاور باشه حتی من از شنبه مشاور گرفتم دیدم خوب نیست ولی نخواستم دلشو بشکنم