2777
2789
عنوان

دخترم فردا شیفت صب خواهش میکنم کسی ریاضی بلده این دوتا سوال بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 21 پست
باورت میشه رشتم ریاضیه ولی تکنیکی و فرایندی رو بلد نیستم ؟بخدا زمان ما این چیزا نبود ما به روش حل می ...

منم خودم ریاضی تدریس میکنم ولی الان دخترم دوم، اول کتابش نگاه میکنم، چون کلا روشهاشون فرق داره.

اسم روشها رو نگاه میکنم تو کتابشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خودم ریاضی تدریس میکنم ولی الان دخترم دوم، اول کتابش نگاه میکنم، چون کلا روشهاشون فرق داره.اسم ر ...

اره بخدا من هرجا برم بچه های فامیل با کتاب و سوال میان جلوم من بلد نیستم جوابشونو بدم و همه میگن تو چجوری رشتت ریاضیه و کلی حرف بارم میکنن و چند باری براشون حل کردم و جواب آخر درست بوده ولی راه حل اشتباهه چون با زمان خودم بلدم 

تقسیم عادیه ولی مثلا برای اولی ک میخوای حل کنی میگی خب هفت ضربدر هشت پنجاه و شش بعد میای به جای هشت هشتاد مینویسی خارج قسمت  چون ی رقم بعدش هست و ۵باقیمانده

شرحی ز حال و حالی زِ شَرح نیست 🖤🥀
اره بخدا من هرجا برم بچه های فامیل با کتاب و سوال میان جلوم من بلد نیستم جوابشونو بدم و همه میگن تو ...

داخل متن کتاب نگاه کن.

من  نگاه میکنم، متوجه میشم.

الان مثلا دخترم جمع فرایندی داره، اول دهگان جمع میکنن، بعد یکان، اگر بیشتر از ده بود، انتقال میدن به دهگان