2777
2789
حالا بین این دوتا یعنی هیچ کدوم ؟

باید ببینی نظر ارایشگرت چیه خودشون اونیکه قشنگتر میشه رو بهت پیشنهاد میدن چون موی باز یکم خاصه الان ایده ای ندارم و چیزی ندیدم یجز همون گل که گفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید ببینی نظر ارایشگرت چیه خودشون اونیکه قشنگتر میشه رو بهت پیشنهاد میدن چون موی باز یکم خاصه الان ...

من هرکاریم کنم آرایشگاه نمیتونم بزارم 

چون تو اتاق عقد حجاب دارم بخاطر این موهام میخام لخت کنم خراب نشه بعدش تو مراسم ی حرکتی بزنم

مامانمو کشتم گیر دادم ی طرح خوشگل رو بازو یا گردن تتو کنم 😁

عه الان کردی؟😍اگه دوست داشتی عکس بده ببینیم🥲😍

آره مامان منم از تتو بدش میاد ولی من از این تتو های کوچولو ک میزنن خیلی خوشم میاد

من هرکاریم کنم آرایشگاه نمیتونم بزارم چون تو اتاق عقد حجاب دارم بخاطر این موهام میخام لخت کنم خراب ن ...

اها یعنی باید خودت بزاری؟ خب بنظرم همه مدلارو سرچ کن ببین کدومش بیشتر دوسداری چون بلخره هرکدوم قشنگی خودشو داره هم تور هم تاج

فقط اگه تاج گذاشتی ظریف بزار شیک تره

عه الان کردی؟😍اگه دوست داشتی عکس بده ببینیم🥲😍آره مامان منم از تتو بدش میاد ولی من از این تتو های ...

ن هنوز انجام ندادم نمیزاره 😑😁

میخام موهامو رنگ کنم لنز بزارم هی میگه نهههه قیافه خودت باشه 

دیروز رفتم تور قیمت کردم عربی ۳۵۰۰ گفت فقط باید تور بزاری تاج نمیخاد

برای تور عربی دیگه نیازی به تاج نیس 

برای عقد بنظرم ریسه رو انتخاب کن . مرواریدی کریستالی .بزار عروسیت تاج و تور خوشگل بگیر که عکساتم متفاوت باشه 

البته به لباستم خیلی بستگی دارع

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
اها یعنی باید خودت بزاری؟ خب بنظرم همه مدلارو سرچ کن ببین کدومش بیشتر دوسداری چون بلخره هرکدوم قشنگی ...

اره باید خودم بزارم حس میکنم تاج راحتتره 

مثل تو میمونه مرتب میزاری رو سرت