2777
2789

آدم مذهبی نیستم ولی  برای آرامش خودم سه بار قرآن رو ختم کردم

هر سه ماه یکبار 

ولی سوره ی عصر برای صبوری ، و سوره ی یوسف برای زیبایی انشقاق هم برای زایمان راحت توصیه شده بود 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نماز شب همیشه خوبه، اگر می تونید بخونید

من شنیدم سوره یوسف برای زیبایی، محمد برای اخلاق، 

سوره مریم برای افرادی که دختر باردار هستن، فکر کنم سوره مومنون هم خوب باشه، ایه الکرسی، ناس فلق قدر توحید

دعاهای دیگه رو یادم نمیاد، یکی هم بود راحت فارغ شدن بود

خاهرم ختم قران میگرفت هرماه بارداریشو. الان پسرش ۱۲سالشه و تومدرسه جشن میشه اینو میبرن برا رقاصی. انقدر ک حرفه ای میرقصه. بااینکه نه باباش نه مادرش رقاص نیستن. 

میخام بگم تو اون کاری ک درسته بکن اما سرنوشت هرچی رقم خورده باشه همون میشه الهی ک خیرباشه.

فرقی نداره چه ماهی از بارداری بخونم ؟

روایتی در موردش ندیدم گلم که برای ماه خاصی توصیه شده باشه‌♥️

کلام خداست ، خوندنش هر زمان که باشه حس خوبش رو القا میکنه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

سوره یس و سوره واقعه .من چن بار چله شون رو خوندم و اینکه میوه زیاد بخور و آیت الکرسی روی شکمت دست بکش بخون در طول روز یا قبل حواب خیلی خوبه برا خودت و بچه 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
سوره یس و سوره واقعه .من چن بار چله شون رو خوندم و اینکه میوه زیاد بخور و آیت الکرسی روی شکمت دست بک ...

ممنون عزیزم سوره یاسین و حشر  ایت الکرسی و عصر میخونم بقیه رو صوتشو موقع کار گوش میدم حالا واقعه هم اضافه می کنم