2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بهم میان هردو محترم

یه جوری نیست با کراش دوستش که مرده ازدواج کنه؟من همچین کاری نمیکنم

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

اخرش گفت از سوجان دست برنیدارم

نه امشب ندیدی به طلا گفت دوست دارم رفت روستا باباش حرف زد گفت که قرار شهردار منطقه بشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه امشب ندیدی به طلا گفت دوست دارم رفت روستا باباش حرف زد گفت که قرار شهردار منطقه بشه

اره اخرش به باباش گفت نه ازشما دست برمیدارم نه از سوجان

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

چه فیلمیه یکی درمیون تاپیک میزنن براش

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

یه جوری نیست با کراش دوستش که مرده ازدواج کنه؟من همچین کاری نمیکنم

خو نه اولش که فکر نکنم قبول کنه ولی به سرپناهی تنهایی مشکلاتش که شده مرد میاد تو زندگیش باشه دوستش خدا بیامرزدش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دقیقا گفتم کاش بکیرتش ولی انیس اخرش همه رو بهم میپاشونه

فقط ستاره خیلی بد مرد

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
اره اخرش به باباش گفت نه ازشما دست برمیدارم نه از سوجان

اره منظورش این بود بعد طلا ازدواج کرد پولدار شد زهی خیال باطل سوجان ام ازش دلخور بالون لباس عقد یکی دیگه اورده