2777
2789
عنوان

بنظرتون مزایا و معایب شاغل بودن یک مادر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 18 پست

بستگی به روحیات خودتون داره و اینکه بچتون چقدر نیاز داره شما کنارش باشید وابستگی عاطفی ، آروم و‌نا آرام بودنش ، احساس امنیت ‌‌داشتن، وابستگی به شخص غیر از شما براش میسر هست یا نه

من به شخصه در خودم اینو نمیدیدم‌‌ که بتونم بچه ام رو جایی بسپارم و نه بچه ام طوری بود که بشه از من جداش کرد و از تصمیمم راضی هستم که مادر بودن رو انتخاب کردم ، الان بزرگ شده و یکساله کم و‌بیش دوباره پروژه ای کار میکنم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اتفاقاً دوس دارم بچم ببینه مخصوصا اگه دختره یاد بگیره قوی و مستقل باشه یاد بگیره قراره شرایط و خودش بسازه یاد بگیره برای خواسته هاش از خودش هیچوقت نگذره و پیشرفتش الویتش باشه بخاطر هیچ مردی و هیچ بچه ای پا روی خودش نزاره مادر اگه مادر باشه از راه دور هم مادری می‌کنه دوس دارم تو دیدش همیشه اون مادر قوی و کاری باشم ک می‌تونه حتی در نبود پدرش بهش تکیه کنه

متاسفانه بچه الگو برداری می‌کنه و من دوس دارم الگوی خوبی از نظر استمرار برای رسیدن به آرزو هام براش باشم اگه من بخاطر بچه از خواسته هام دست بکشم اونم روزی همین کار و میکنع🥃

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

مادر من شاغل بود و خدا وکیلی از همه نظر به ما می‌رسید طفلی صبح زود بیدار می‌شد غذا رو‌برای ما آماده می‌کرد و بعد می‌رفت سرکار سه تا بچه بودیم و همیشه هم اگر خریدی داشتم باز  از راه اداره می‌اومد مدرسه دنبالم می‌رفتیم خرید کاری که من عمرا الان برای بچه هام بکنم واقعا نمی‌کشم

ولی با این اوصاف بودنش تو خونه برامون خیلی اهمیت داشت الان که فکر میکنم از مدرس میومدم  تو خونه ای که هیچ کس نبود خیلی بده و کسی منتظرت نیست 

روزهای پنجشنبه که تعطیل بود نمیدونی با چه سرعت و خوشحالی میومدم خونه به عشق مامانم

و خودم تنها به خاطر همین حس شاغل نشدم البته خودم حس میکنم نسبت به دوستام مستقل تر هستم