2777
2789
عنوان

اینکه میگن تا چهل روز مرده تو خونه اطراف شماست راسته❓

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 22 پست
باور کن آرزوم همینه،از مرگ نمیترسم از این میترسم مرگ نابودی تمام باشه

مطمئن باش که هست چون اگر نباشه با عدالت خدا نعوذ بالله جور در نمیاد ما پوچ آفریده نشدیم که با مردن نیست و نابود بشیم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخته برام،فقط دارم سعی میکنم،هر چی تحقیق میکنم بیشتر دلسرد میشم متاسفانه

ببین عزیزم یکم دو دوتا چهار تا کنی متوجه میشی خدا ما رو آفریده که به کمال برسیم حالا تو این دنیا ما باید سعی کنیم که آنچه خالق ما خواسته انجام بدیم و اگر آنچه او خواسته رو انجام بدیم به کمال بیشتری میرسیم و انسان متعالی تری میشیم و بالعکس اگر انسانی باشیم خدای ناکرده که هر کار حیوانی رو انجام داده آیا این دو انسان باید هر دو با مرگ تموم بشن آیا نباید اون کسی که خوب بوده پاداشی داشته باشه و اون کسی که دچار رذایل اخلاقی بوده به جزای کارش ؟پس از همین جا متوجه میشیم دنیای دیگری هست حساب و کتابی هست که اگر نباشد پس چه دلیلی برای خلقت انسان ؟ این اصلا با عدالت خدا سازگار نیست .

ببین عزیزم یکم دو دوتا چهار تا کنی متوجه میشی خدا ما رو آفریده که به کمال برسیم حالا تو این دنیا ما ...

شک به جونم افتاده

میدونم حرفات رو کاملا درک میکنم ولی اون احتمال هم برام خیلی پررنگه،تنها راه آرامشم همین حرفای شماس که به خودم میزنم

عجب مسئوایت پذیری هستی وقت گذاشتی تایپ کردی تا برام توضیح بدی مرسی واقعا

شک به جونم افتادهمیدونم حرفات رو کاملا درک میکنم ولی اون احتمال هم برام خیلی پررنگه،تنها راه آرامشم ...

خواهش میکنم وظیفه انسانی هست گاهی شیطان میخواد با شک و شبهه ایجاد کردن تو دل انسان رو از اعتقادات و دینش نا امید کنه ولی این چیزها رو با خودمون تکرار کنیم وهر چه به نشانه های خدا در زمین و آسمان نگاه کنیم بیشتر متوجه خدا و هدف خلقت میشیم و ذکر بگید واز خدا بخواهید و دعا کنید هممون عاقبت بخیر بشیم و دچار شک در دین و ایمانمون نشیم