2777
2789
باور کندفقط سلام میزارمدمیگم قاطی نکنه ولی بازم هیچی نمیگه .سوتم یادش ندادم گفتم سوت یاد بگیره حرف ن ...

نه مال من مرغ عشقه خیلی دوس دارم ی عروس هم بخرم بازمیگم این پرنده ام از حسودی دق نکنه 

امروزو زندگی کن😜
😂😂😂 میگم آره. بیچاره رو خفه کردیم با حموم کردن حتما

😂😂😂.

بیچاره ولی دلم براش سوخت.لاقل نباید رو سرش آب میریختید فقط تنش رو میشستید.

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وایی چقدر ناااااز چند سالشه چقدر باهاش کار کردی چه نوع طوطیه؟

مرع عشق عکسشو گزاشتم صفحات قبل الان دیگه ۴ سالشه ار همون اول حرف زدم بعد ۲۰ روز یاد گرفت

امروزو زندگی کن😜
اره خب چجوری شما چقدر باهاش کار کردین؟

ببین من هم اینکه خودم باهاش صحبت کردم.

هم فیلم یه عروس هلندی تو گوشیم دارم که صحبت میکنه.هی اون فیلم رو براش گذاشتم از فیلم یاد گرفت.چون صدا خودشون رو خیلی بهتر یاد میگیرن.

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

دوتا ؟چقد هم گرونه 🤧

هر  دوتاشون رو کشتی؟🥺

ببین من هم اینکه خودم باهاش صحبت کردم.هم فیلم یه عروس هلندی تو گوشیم دارم که صحبت میکنه.هی اون فیلم ...

اره دقیقا منم صدامو براش نازک میکردم الان مث خودم واضح حرف میزنه

امروزو زندگی کن😜
اره دقیقا منم صدامو براش نازک میکردم الان مث خودم واضح حرف میزنه

الان انگار صدا های ریتم دار و نازک رو بهتر یاد میگیرن خیلی جالبه😂