2777
2789
عنوان

هر شهری رفتم هیچ جا مثل خانوم هایی بوشهری ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 39 پست

😁😁ولی چه حوصله ایی دارن من تو خونه ضد افتاب پودری می زنم ، رژ لایت و رژگونه سبک ،خیابون هم همین مدل هستم ی کوچولو ریمل سبک می زنم درک نمی کنم ارایش زیاد عروسی می رم همون ارایش فقط پنکک اضافه می شه 

دقیقا همینو بگوخسته نمیشی هر روز عصر قبل بیرون رفتن انقد میکاپ کنی مو حالت بدی یعنی خدایش دست بزنی ب ...

عزیزم فک کنم از بوشهریا نارو‌خوردی و متنفری 

وگرنه همچین چیزی نیس ،همه یه مژه کاشتن و یه رژ با تیپای بروز نمیدونم چندسال پیش رفتی که همچین صحنه ای دیدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توهین ک نکردم

نه عزیز دلم. توهین نکردین که. من هم قصد جسارت ندارم 🌺

. منظورم بود خلیج تنها بکار نبریم و عادت کنیم پسوند فارس رو هم در کنار اسم خلیج ذکر کنیم.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم فک کنم از بوشهریا نارو‌خوردی و متنفری وگرنه همچین چیزی نیس ،همه یه مژه کاشتن و یه رژ با تیپای ...

این مثل این که داره مد میشه تو سایت، دیشبم یه کاربری اومده بود میگفت همه خانم های متاهل فلان منطقه کشور خراب و هرزه هستند، هر چی گفتیم چرا گفت آخه یک زن از اون منطقه اومد زندگی ۲۰ ساله دوستمو خراب کرد. گفتم در کنار هرزه بودن اون خانم، شوهر دوستتم هرزه بود که پا گذاشت رو زندگی ۲۰ ساله خودش و رفت دنبال کثافت کاری، اما اون فقط میگفت خانمه گناهکاره فقط🤐🤐 و دردش اینجا بود میگفت همه خانم های اون منطقه و قومیت هرزه هستن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃