2777
2789
عنوان

این وسواس فکریه یا اسکیزوفرنی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست
مستقیم روانپزشک،روانشناس ها خیلی کاری از دستشون برنمیاد

فکر میکردم باید روانشناس ارجاع بده به روانپزشک سرخود نمیشه رفت

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر میکردم باید روانشناس ارجاع بده به روانپزشک سرخود نمیشه رفت

نه ربطی نداره،خودت اگر میدونی داری اذیت میشی و ذهنت را نمیتونی کنارب کنی بدون کمک دارو درمانی و تحت فشار هستی برو روانپزشک

بخدا خواهرمثلا یه چی میوفته زمین با پا برنمیدارم میگم زشته میبینن قشنگ خم میشم برش میدارم تنهای تنها ...

خیلی با نمک بود🤣🤣🤣🤣

خیلیم خوبه اینطوری همیشه به بهترین نحو رفتار میکنی 

اختلال ذهنیت پنداری ذهنت ناخودآگاه میره رو چیزهای غیره واقعی وبه مغز دستور غلط میده واکنش مغز حساس شدنت روی موضوع و پیگیری شک و تریدت میشه  سیستم مدیریت مغز متغیر میشه که بعضی اوقات باعث زنگ گوش یا صدای که تنها خودت می شنوی یا فکر میکنی دیگران همش تورو نگاه میکنن،راهکارهاش مطالعه در مورد مدیریت ذهن مطالعه ذهن آگاهی که ده راهکار اصولی وخیلی ساده رو یادت میده عمل کن بهشون اینا نشون دهنده بیماری روانی اصلا نیست دکتر نرو مدیریتشو برو با اینا که گفتم یاد بگیر

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم