2777
2789
عنوان

تا دیر وقت بیدار میمونم

79 بازدید | 7 پست

و درس میخونم 

نمونه سوال حل میکنم 

یجوری تا دیر وقت بیدارم که صبح میخوام برم مدرسه برای امتحان حالت تهوع شدید میگیرم 

دیشب ساعت ۴:۳۰ خوابیدم و صبح ۶:۳۰ بیدار شدم حاضر شدم

امتحان زیست داشتم 

ولی خب بعد امتحان از خجالت خودم در اومدم و تا ۵ بعد از ظهر خوابیدم

امتحان بعدی خیلی آسونه فردا جمع میشه 

خیلی خیلی خیلی دلم میخواد امسال معدلم بالا بشه و نشون بدم من چیزی از دوستم کم ندارم

فقط خودشو میبینه  و خیلی مغرور شده و فک میکنه به جز خودش بقیه خنگن😑😐...من اصلا رقابتی نیستم ولی امسالو گفتم باید رو اینو کم کنم💔🔪

دعا میکنید برام امسال به هدفم برسم🥲💚

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آفرین عزیزم به امید موفقیت

مممنونم 

همچنین 💚

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》
به امید خدا تلاشتو بکن ازون هم بهتر میشی

انشالله

ممنونم💚

دمت گرمان شا‌الله که موفق باشی گل دختر

ممنونم عزیزم

همچنین 💚