2777
2789
عنوان

دوستان لطفا برای شفای پدرم دعا کنین التماس دعا دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 49 پست
ممنون دلتون شاد باشه همیشه

قربونت برم💋💋

ایشالله خدا به زودی دل تورو هم شاد میکنه نگران نباش❤️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم💋💋ایشالله خدا به زودی دل تورو هم شاد میکنه نگران نباش❤️

عزیزی .‌ان شالله خیلی روزای سختی رو داریم‌میگذرونیم😭😭

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

@تعلیق_نکن_نینی_یار @نگاروحلما @عشق_انار_تعلیقی @بهار2124

عزیزم😢

الهی الهی به زودیِ زود شفا بگیرن و کاملا سالم و سلامت برگردن خووونه، الهی آمـــــین ✨🤲😇

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
عزیزی .‌ان شالله خیلی روزای سختی رو داریم‌میگذرونیم😭😭

میگذره قشنگم...💚

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

[QUOTE=366377293]عزیزم😢 الهی الهی به زودیِ زود شفا بگیرن و کاملا سالم و سلامت برگردن خووونه، الهی آمـــــین ✨

الهی امین . الهی ک دلتون شاد باشه همیشه ممنون از دعات

عزیزم😢الهی الهی به زودیِ زود شفا بگیرن و کاملا سالم و سلامت برگردن خووونه، الهی آمـــــین ✨🤲😇

خیلی ممنون ان‌شالله دلتون شاد باشه ممنون از دعات

@درگوشی_عاشقانه000 @گوجه_سبز_میقولی @آوا_هسدم @بهارک1370‍ @بارون_بهار_شیراز

سلاااام عزیزززدلم ی حمدو آیت الکرسی  هدیه می کنم به حضرت ام البنین و حضرت  مهدی به نیت سلامتی پدرتون

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
@درگوشی_عاشقانه000 @گوجه_سبز_میقولی @آوا_هسدم @بهارک1370‍ @بارون_بهار_شیراز

انشاالله خوب بشن صلوات فرستادم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

سلاااام عزیزززدلم ی حمدو آیت الکرسی هدیه می کنم به حضرت ام البنین و حضرت مهدی به نیت سلامتی پدرتون

سلام خیلی خیلی ممنون خدا عاقبت بخیر تون کنه 

انشاالله خوب بشن صلوات فرستادم

خیلی ممنونم لطفا اگ میشه دوستاتونو تگ کنین هم نفری ی دونه صلواتم خونده شه خدا نظری ب مریضمون میکنه ان شالله

الهی ک خدا عاقبت بخیر و شادتون کنه

خیلی ممنونم لطفا اگ میشه دوستاتونو تگ کنین هم نفری ی دونه صلواتم خونده شه خدا نظری ب مریضمون میکنه ا ...

@یاوقت    

@چرچیلم    

@دلبر_ناب_دلم    

@دختر_قهوه_فروش    

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خیلی ممنونم لطفا اگ میشه دوستاتونو تگ کنین هم نفری ی دونه صلواتم خونده شه خدا نظری ب مریضمون میکنه ا ...

سلام عزیزم💖

امیدوارم پدرتون هرچه زودتر مرخص بشن و حالشون خوب بشه آمین❤️

صلواتم فرستادم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉