2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای جانممممم🥺🥺😍دوست منم سال دوازدهم بچه دار شد الان دخترش ۳ سالشهخدا حفظش کنه واست عزیزم 🥺😍❤️

ممنون عزیزم 

من از بی عقلی خودم درس نخوندم 

وقتی رفتم ثبت نام یک ماه بعدش باردار شدم همینجوری الکی الکی شد 24 سالم الان شروع کردم🤦🤕

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ممنون عزیزم من از بی عقلی خودم درس نخوندم وقتی رفتم ثبت نام یک ماه بعدش باردار شدم همینجوری الکی الک ...

متوجه نشدم

ترک تحصیل کردی ی مدت اره؟

اینطوری نگو قشنگم بعضی وقتا پیش میاد دیگه انشالله از این ب بعد موفق ترین باشی 😍

"چشمْ آهو🤍"

متوجه نشدمترک تحصیل کردی ی مدت اره؟اینطوری نگو قشنگم بعضی وقتا پیش میاد دیگه انشالله از این ب بعد مو ...

اره زود ازدواج کردم 

شوهرم اصرار میکرد درسمو ادامه بدم منم لجباز مهم نبود برام 

21سالم شد رفتم تغییر رشته دادم که بشینم بخونم 

باردار شدم...همینجوری همه چی عقب افتاد....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

سلام چطوری؟

چه کردی؟😂

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

اره زود ازدواج کردم شوهرم اصرار میکرد درسمو ادامه بدم منم لجباز مهم نبود برام 21سالم شد رفتم تغییر ر ...

اشکال نداره قشنگم

ماهیو هروقت از آب بگیری تازس همینکه الان دوباره شروع کردی خیلی خوبه

"چشمْ آهو🤍"

عااااالییییی بود😍😂

ایول 👌 افرین

کل 80 صفحه رو همون شب خوندی؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره