2777
2789
ببین . دختره وقتی لجبازی میکنه من بیشتر حرصشو در میارم. چیکار کنم اروم بشه

خب شما چرا بیشتر حرصش رو در میاری ؟

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط حرف نزن به حرفاش گوش بده تو سکوت وقتی ببینه اینجوری هستی پشیمون میشه از رفتارش اما اگه توهین کنی ...

متلسفانه قربون صدقه میرم . ولی وقتی ادامه میده . لجشو در میارم

شما اگه الان بشینی پای درست بتونی فردا روز واسه خودت کسی بشی، مورد توجه دخترا واقع میشی خود به خود، ...

الان تازه دیدم کاربر آقا هستن 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

چون با قروبن صدقه بیشتر لوس میشه

خب وقتی بیشتر حرصشون بدید اوضاع بدتر میشه قربون صدقه بری لوس میشه پس بهتره سکوت کنی یا با ادب و احترام کامل باهاش صحبت کنی بهش توضیح بدی البته اینم مهمه در مورد چه چیزهایی لج بازی میکنه ؟ 

خب وقتی بیشتر حرصشون بدید اوضاع بدتر میشه قربون صدقه بری لوس میشه پس بهتره سکوت کنی یا با ادب و احتر ...

اگر حق با طرف مقابله بهتره شما کوتاه بیای