2777
2789
عنوان

عه هورااا فردا قراره ارتودنسی کنم 💃🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 26 پست
دقیقا منم همینطورم ولی من پارسال قیمت کردم ۴۰ میلیون بود

بمن جراحی فک پیشنهاد کردن رفتیم حتی دانشکده زیرنظر استاد که بعد ازسه سال زنگ زدن

اما ما قبول نکردیم دکترم گفت بیا بدون جراحی مشکل فکت روبرطرف میکنم 

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من دیررفتم الان گف باید سه سال پیش میومدی

بهترین سن بین ۱۲ تا ۱۵ سالگیه حتی اگه قبل ۱۲ می‌رفتی می‌تونستی ارتودنسی شفاف بزاری میگن خوبه ،البته من از همین دکترم که میرم خرابی هامو درست کنم شنیدم

بهترین سن بین ۱۲ تا ۱۵ سالگیه حتی اگه قبل ۱۲ می‌رفتی می‌تونستی ارتودنسی شفاف بزاری میگن خوبه ،البته ...

خیلی وقت پیش متحرک گذاشته بودم

آهان خوب پس😂

خلی داغون بود یه قالب دندون بود سیبیلی ماننده که از پشت سرهم یدونه کش میخورد قلاب داشت اصلا افتضااحح

خلی داغون بود یه قالب دندون بود سیبیلی ماننده که از پشت سرهم یدونه کش میخورد قلاب داشت اصلا افتضااحح

دکتره به من می‌گفت چرا آنقدر دیر اقدام کردی و آره اگه زودتر نیومدی می‌رفتی ارتودنسی شفاف میکردی و فلان،،،حالا چند سال باید رو دندونات باشه ۲ سال؟

دکتره به من می‌گفت چرا آنقدر دیر اقدام کردی و آره اگه زودتر نیومدی می‌رفتی ارتودنسی شفاف میکردی و فل ...

ملوم نیستش هنوز فردا میام میگم 💃🏼💃🏼

فعلآ چهارشنبه چهاردرس روانشناسی امتحانن