2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پرینت حساب از بانک میگیری شماره حسابم بانک باید بگه ب اسم کیه

مطمعن هستین اسم هم میگه ؟ من سرویسم  رو فروختم شوهرم پولش رو برداشت و قول داد بهم پس بده طلا رو نداد الان تو روند جدایی هستم   میخواستم ۵۰ گرم طلا رو پس بگیرم 

مطمعن هستین اسم هم میگه ؟ من سرویسم رو فروختم شوهرم پولش رو برداشت و قول داد بهم پس بده طلا رو نداد ...

اره میده  حساب خودت پول رفته یا شوهرت ؟

بعدم وکیل بگیر

استعلام میگیره یک سال قبل نباید چیزی منتقل شده باشه

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره میده حساب خودت پول رفته یا شوهرت ؟بعدم وکیل بگیراستعلام میگیره یک سال قبل نباید چیزی منتقل شده ...

رفتم طلا فروشی  سرویس رو فروختم سال ۴۰۰ بود  بعد به حسابم پولش اومد  اون موقع  و بعد این مرد  گفت من چک دارم و اینا  و گفت این ۴۵ تومن رو  بده بهم یک ماهه پس میدم  همون کارت خودم که پول توش بود زو برداشت 

الان وکیل هم دارم 

میگه  اگه کارت کشیده باشه جایی جنس  خریده باشه دنگ  فنگ داره 

اگه خودم واریز کرده بودم به حسابش راحت بود 

میشد ثابت کنم 

الان چون با کارت خودم رفته دو تا ۱۵ و یک ده تومن کشیده اون سال دردسر داره اثباتش

رفتم طلا فروشی سرویس رو فروختم سال ۴۰۰ بود بعد به حسابم پولش اومد اون موقع و بعد این مرد گفت من ...

توووف راست میگه 

قطعا هم کارت کشیده اخه اون مبلغ کارت ب کارتم نمیشد اون زمان

باید فیلم دوربین بیاد ک قطعا پاک شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توووف راست میگه قطعا هم کارت کشیده اخه اون مبلغ کارت ب کارتم نمیشد اون زمانباید فیلم دوربین بیاد ک ق ...

میخواستم برم  دنبالش   ولی وکیل گفت طول میکشه و اینا ولش کن 

مهریه رو بگیر فقط و نفقه و ... 

اره کثافت دیگه نداد بهم هر چی هم گفتم قسم خوردی گفت دیگ ندارم  و  اینا . سرش رو بخوره  

بیخیال 

میخواستم برم دنبالش ولی وکیل گفت طول میکشه و اینا ولش کن مهریه رو بگیر فقط و نفقه و ... اره کثاف ...

حالا مهریه بده اون تو سرش بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40