2777
2789
عنوان

تنها مشکل سنشه شما حاضرین با این ادم ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باهم دوست بودين؟

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

نه چون سنش بهم نمیخورع نمیخام فقط با پولش ازدواج کنم که . هر زنی نیاز ب عاطفه و درک شدن دارع ولی باابن فاصلع سنی ممکنه اصلا درکت نکنه و خیلی حسرتها رو دلت بمونه. الان اینو میگی ولی بعد ممکنه پشیمون بشی

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من باشم کفه سنگین ترازو رو میبینم. اخلاف سن در مقابل نکات مثبت زیادی که گفتی قابل چشم پوشیه. خیلیا هستن که اختلاف سنیشون کمه ولی کلا نه تفاهم دارن نه رفاه مالی.

البته من سنم بالاتر از شماست و این دیدگاه الان منه. نمیدونم اگر توی ۲۲ سالگی بودم شاید همچین تصمیمی از نظرم درست نبود

میتونید با هم برید مشاوره ازدواج اگر دوسش داری

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
نه چون سنش بهم نمیخورع نمیخام فقط با پولش ازدواج کنم که . هر زنی نیاز ب عاطفه و درک شدن دارع ولی باا ...

من اخلاقاشو میدونم از یه پسر ۳۰ ساله بهتر رفتارمیکنخ بامحبته

كجا اشنا شدين

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
من باشم کفه سنگین ترازو رو میبینم. اخلاف سن در مقابل نکات مثبت زیادی که گفتی قابل چشم پوشیه. خیلیا ه ...

اره عزیزم دقیقا اصن میتونم بگم کامل ترین مردیه که دیدم فقط یه مشکل دارهه که اونم توی رفتاراش تاثیری نداره