2777
2789
عنوان

حوصلت سر رفته⁉️ بیآ اینجا هرچی دلت میخواد بگو من میشنوم😘🥰💛

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 151 پست
ولی میدونی چیه؟تو قدرت اینو داری که وضعیت الانتو تغییر بدی...

نه، هرکس پولدار و یه خانواده سرشناسه معنی زندگی رو می‌فهمه و می‌تونه وضعیتش رو تغییر بده نه منی که بابام دوباره از صفر شروع کرده

از این وضعیت دلم گرفته و ناراحتم

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فردا امتحان دارم ... اونم از ۱۲ درس 😑 فقط ۴ درسش و خوندم اونم نه عالی درس خوندنم نمیااااااااد 😭💔

فقط اینو در نظر داشته باش که خیلیا منتظرت شکستتو ببینن

خودت خوب میدونی کیا 

نزار دشمنات شاد بشن 

یکاری کن خانوادت به وجودت افتخار کنن دختر 

تو توانایی اینو داری مطمئنم

الانم پاشو برو درستو بخون عزیزدلم 

من مطمئنم میتونی 

فردا منتظر خبر موفقیتت هستم😘

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

مرسی قشنگم:)آدم اشتباه سم خودت دیگ تا تهش بروووو😅

قربونت بشم

از ادمای سم زندگیت استفاده کن گلم 

نزار باعث شکستو ضعیف شدنت بشن 

ازشون بعنوان یه تجربه و اینکه دوباره به اون اشتباه دچار نشی،استفاده کن

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

امتحان دارم ولی هنوز شروع به خوندن نکردم😭

پاشو که خیلیا ک منتظرن زمین بخوریا 

برو عزیزم 

الانم دیر نیست 

تو میتونی 

تو لایق بهترین چیزایی 

میتونی عزیزدلم

منتظر موفقیتت هستمممممممم😁😍💛

یه عالمه انرژی مثبت از طرف من تقدیم به تو مهربونم🎁🎈

عزیزم نگفتی

عزیزم الان تا جواب کابرارو بدم شاید یکم طول بکشه عزیزدلم

مشکلی نیست یکم صبر کنی؟

شرمندم بخدا

عزیزم الان تا جواب کابرارو بدم شاید یکم طول بکشه عزیزدلممشکلی نیست یکم صبر کنی؟شرمندم بخدا

وای عزیزم دشمنت شرمنده اینجور حرف نزن خجالت میکشم😅

چند سالته گلم اینقدر مهربون صبوری

نه، هرکس پولدار و یه خانواده سرشناسه معنی زندگی رو می‌فهمه و می‌تونه وضعیتش رو تغییر بده نه منی که ب ...

منم بابام از صفر شروع کرده 

نه اشتباه نکن 

همه این قدرتو دارن نه فقط ی عده خاص

منم میخام زندگیمو تغییر بدم

این قدرتو هم تو خودم میبینم هم توی شما 

با این جمله که بگی نمیشه و نمیتونمو اینا چیزی پیش نمیره مهربونم

وای عزیزم دشمنت شرمنده اینجور حرف نزن خجالت میکشم😅چند سالته گلم اینقدر مهربون صبوری

قربونت برم 

مهربونی از شماست💛🥰

نظر لطفته عزیزدلم🥰😘

من ۱۹😁

مرسی ازت عزیزم❤️قربونت برم مهربون🩵

کاری نکردم عزیزدلم

از ته دلم امیدوارم سربلند بشییییی:)))

منم بابام از صفر شروع کرده نه اشتباه نکن همه این قدرتو دارن نه فقط ی عده خاصمنم میخام زندگیمو تغییر ...

خب چجوری تغییر یدم؟

تا میام کاری کنم قسط و قرضای زندگی قبلیمون میاد جلو چشام نمیتونم نه کلاسی ثبت نام کنم نه چیز دیگه ای

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...