2777
2789
عنوان

حوصلت سر رفته⁉️ بیآ اینجا هرچی دلت میخواد بگو من میشنوم😘🥰💛

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 151 پست
پایدار و موفق❤️

قربونت عزیزم🥰

حالا اگه خدا خواستو شدو همه چی خوب پیش رفت تاپیک میزنم شمام تگ میکنم مهربون💜

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از بس چایی خوردم خسته شدمولی بازم دلم میخواد😬

وای من خیلی ازینکارا میکنم🤦🏻‍♀️😂😂😂

خیلی بدههه😂😁

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

زیر یه هفته اس سوپری زدم،کلا بازار نیست

خسته افسرده بیپول شدم🥲

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

حوصلم سر رفته .

اگه الان حوصلت سرجاش بود دوس داشتی چ کارایی انجام بدی عزیزم

برای همه ی بچه های این تاپیک از پرودگار بزرگ شادی آرزو میکنم 💖

خدایا به این رفیقمون دوبرابر بده🤲

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

برای همه ی بچه های این تاپیک از پرودگار بزرگ شادی آرزو میکنم 💖

چه خوش قلب و مهربون😍🥰

مرسی عزیزدلم 

همچنین

مرسی بابت دعای قشنگت

از صبح دنبال یکیم پیج فیک داشته باشه تو اینستا پیام بدم به اون ببینم رل داره یا نه

الهی😁

ان شالله زودتر میفهمی عزیزم