2777
2789
عنوان

سیروز

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 31 پست
ن عزیزمفقط بیماری خطرناکیهنمیدونم چقد اطلاع دارینولی حتما اگر تشخیص پیونده سریعتر انجام شه

واسه نارسایی قلب هم انجام میدن؟؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فوت شدن

خدا رحمتشون کنه..فقط به من بگید از زمانی که پاهاش ورم کرد تا شکمش ورم کرد چند ماه طول کشید؟؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

از ورم پا تا ورم شکم چقدر طول میکشه؟

نمیدونم مادرشوهرم انگار از قبل سیروز داش ولی خبر نداش اهل دکتر و ازمایش نبود کم کم شکم ورم کرد پوستش ضحیم و کدر داخل چشماشون زرد شد و همش حالت تهوع داشتن تا یروز بنده خدا کلا خواب الود شد و هوشیاریش و کم کم داشت از دست میداد بردن بیمارستان فهمیدن سیروز اما متاسفانه ایشون کامل به کما رفتن و با چند تا سکته از دنیا رفتن ....خوشبختانه شما زود فهمیدین و وقت دارین پیوند بزنید تا درگیر عوارض سیروز نشن ...

اب اورده؟

نه..فقط پاهاش ورم داره...میشه از شروع علایم بیمارتون برام بگی؟؟

نمیدونم مادرشوهرم انگار از قبل سیروز داش ولی خبر نداش اهل دکتر و ازمایش نبود کم کم شکم ورم کرد پوستش ...

پدرم ۶۷ سالشه و نارسایی قلب داره

نه..فقط پاهاش ورم داره...میشه از شروع علایم بیمارتون برام بگی؟؟

بله گلم

خارش و زردی

انق پیوند طول کشید و کبد پیدا نشد حدود چندماه

شکم و پاها اب اورد

گفتن کبد از کار افتاده

از زمان آب اوردگی دوهفته تا فوت زمان برد

نمیدونم مادرشوهرم انگار از قبل سیروز داش ولی خبر نداش اهل دکتر و ازمایش نبود کم کم شکم ورم کرد پوستش ...

خدا رحمتشون کنه

بله گلمخارش و زردیانق پیوند طول کشید و کبد پیدا نشد حدود چندماهشکم و پاها اب اوردگفتن کبد از کار افت ...

چطوری با این غم کنار بیام؟؟دارم دیوونه میشم

عزیزم پزشکشون باید تشخیص بدن و البته باید شدیدا حواستون باشه سرما نخورن و مریض نشن به هیچ عنوان

الان که انفولانزا گرفته..خونش عفونت داره