2777
2789
عنوان

سال کنکورتون

76 بازدید | 11 پست

تفریح داشتین؟

به مامانم گفتم فردا با دوستم میرم کتاب خونه دوتایی درس بخونیم هم یکم روحیم بهتر شه هم از حالت افسردگی در بیام هم درسمو خونده باشم گفتش واقعا خجالت نمیکشی ۴.۵ ماه مونده به کنکور به فکر بیرون رفتنی..

آخه من که مرکز خرید یا تفریحی نمیخواستم برم میخواستم کتابخونه برم که یکاری کرد بیشتر عذاب وجدان بگیرم

الان چندین ماهه که تو خونم فقط یجا نشستم درس میخونم هم گردن درد گرفتم هم مشکل قلبی پیدا کردم انقدر که راه نرفتمو یجا نشستم

قرارمم کنسل کردم..

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم این چند ماه باقی مونده رو به جای اینکه بری کتابخونه وممکن حواست پرت بشه. گاهی وقتا خودت تنهایی برو بیرون وپیاده روی کن یکساعت هم یه جور ورزش باعث کاهش استرس میشه وهم زمانت رو الکی ازدست نمی‌دی.

عاااا چی میشع مگه رتبه برترم تفریح داشته تازه ملت میرن کتابخونه درس بخونن من پارسال همش کتابخونه بود ...

من اجازه ندارم برم هروقت حرف کتابخونه بیارم فکر میکنن میخوام از درس خوندن در برم..

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

بنظرم این چند ماه باقی مونده رو به جای اینکه بری کتابخونه وممکن حواست پرت بشه. گاهی وقتا خودت تنهایی ...

اصلا یجوری باهام رفتار میکنن که از عذا خوردنمم خجالت بکشم

انگار سال کنکور آدما کامپیوتر میشن دیگه نباید به یزره تنوع و تفریح فکر کنن

بخدا به قدری افسرده شدم که بعد هر درسی که میخونم نیم ساعت گریه میکنم

نمیدونم واقعا با این روند میتونم کنکورمو خوب بدم

اصلا یجوری باهام رفتار میکنن که از عذا خوردنمم خجالت بکشمانگار سال کنکور آدما کامپیوتر میشن دیگه نبا ...

اگه مشاوری چیزی داری به مشاورت بگو تا با پدر و مادرت صحبت کنند. اگه اینجور ادامه بدی هم ممکنه درس بخونی .