2777
2789
من امروز حس میکنم چهره معمولی دارم چندتا عکس دادیم فر خوردم 😅یسری روزا حس میکنم خیلی خوشگل هستم ...

این طبیعی هست همه همین رو حس رو دارن یک روز خوشگل یک روز معمولی عکس گذاشتی منم تگ کن واقعیت رو میگم میدونی که الکی تعریف نمیکنم 

این طبیعی هست همه همین رو حس رو دارن یک روز خوشگل یک روز معمولی عکس گذاشتی منم تگ کن واقعیت رو میگم ...

حتما ولی تو از من خیلی سرتر هستی با اینکه چند سال بزرگتری 🙂خودم بگم بهتره 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چه حرفیه من حدس میزنم تو خوشگل باشی برا همین دوست دارم عکستو ببینم

میزارم عکسمو چند تا عکس بدون فی لتر تمیز بگیرم کسی ببینه نترسه مثل خلاقیت تو یکم خط بکشم بزارم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

@1090_mahpishony ایدابیااا

بلیی

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

بلیی

بیااااا بیااا

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

ممنون عزیزم همچنین😍💖دختر دیگه نمیخواد جواب این یکیو بدی یه لایک بکن زود بپر حموم هوا آخر شب سرد می ...

😃😄اومدم بیرون

قربونت گل🩷🩷

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️