2777
2789
عنوان

میخام خودمو بکشم نامزد هستم پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19802 بازدید | 321 پست
نزارم به چند روز دیگه ببینم پریود میسم یا نه، قرص رو چجوری از داروخونه بگیرم راحت میدن؟

رابطه کی بوده؟ اگه ۷۲ ساعت گذشته که نخور چون اگر هم بچه ای در کار باشه جاشو سفت میکنه 

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همیشه سه چهار روز زودتر میشدم بعد یه سری بعد رابطه با نامزدم یه هفته از موعدم گذشت خیلی استرس کشیدم فکرم هزار راه رفت با نامزدم قهر کردم اصلا یه وضعی شد..🤦🏻‍♀️😂

ولی بعد یه هفته شدم 

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

رابطه کی بوده؟ اگه ۷۲ ساعت گذشته که نخور چون اگر هم بچه ای در کار باشه جاشو سفت میکنه

72 ساعت بیشتره قضیه برا یک هفته پیشه، خب پس چجوری بقیه با قرص سقط میکنن؟ 

حتما روش نشده بگه رلم دیده به اکسش برمیخوره گفته نامزدم ولی شما خیال کنین عقده حالا شناسنامه رو به ا ...

به نظرت جالبه تو مشکل یکی دیگه میاید با نمک بازی در میارید؟