2777
2789
میخک بزار روش دردت رو‌کم تر میکنه من تو چهار ماهگی کشیدم تو سه ماهه دوم بارداری اگه هستی مشکلی پیش ن ...

آخه دندونم قبلا عصب کشی کردن نمیشه می‌گفت اگه بار اولش بود میشد درستش کنم باید عکس داشته باشم

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
ی سطل بزار کنار دستت آب سرد تو دهنت بچرخون بعد تف کن فردا برو دکتر زنان بپرس چکار کنی

رفتم نامه نوشت برای دکتر دندانپزشک اونم گفت بدون عکس نمیتونم کاریش کنم  

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه دندونم قبلا عصب کشی کردن نمیشه می‌گفت اگه بار اولش بود میشد درستش کنم باید عکس داشته باشم

چقدر سخت خیلی بده اینجوری خوب بگو موادش رو خالی کنن پانسمان کنن اینجوری نی نی ات هم اذیت میشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

اگه چای سبز داری حسابی بجووش ولی آب اون رو قورت نده بذار پا دندونت بمونه میکروب دندون رو می‌کشه اگر دسترسی به روغن حنظل داری سه قطره بریز توی گوشی که سمت دندان کرم خورده داری اگه آبسه هم باشه از بین میبره ولی روغن حنظل اصلی باشه خیلی عالیه زرد چوبه بدون این که قورت بدی بریز پای دندون کرم خورده اون هم مسکنه انشالله جواب بگیری تنت سلامت

اخه قبلا عصب کشی شده میگه اگه بار اولش بود می‌تونستم کاریش کنم ولی الان بدون عکس نمیشه

چرا عزیزم میشه ببین من خودم اون زمان شوهرم برد جای متخصص ریشه دندان ،خود دندون پزشکها کمربند مخصوص دارن میبندن به شکمت واسه عکس ..تازه من اونروز دکتر گفت کمربند نیست داده جایی بعد دندونم عصب کشی کرد ولی پر نکرد فقط پانسمان کرد گفت زایمان کردی بیا ..که منم نرفتم بعدش فک کن بچه م ۹ ماهه شد رفتم پانسمان از دندونم در نمیومد😁😂خدایی دمش گرم بدون عکس گرفتن دندونم عصب کشی کرده بود ...باید بری جای متخصص ریشه دندان اونا خیلی واردترن ..من اگه نمیرفتم ازدرد میمردم

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نه قبلا عصب کشیش کردم اما یک دفعه درد گرفت هیچی معلوم نیست باید عکس بگیرم که اونم برا بچه بده

قطعا دندونت عفونت کرده، خودم چند روز این مشکل را داشتم تازه امروز کمی بهترم، اگه آموکسی سیلین ۵۰۰و مترونیدتزول ۲۵۰ هر ۸ساعت صرف کنید بعد از چند روز خوب میشه، با دکترتون مشورت کنید اگه این داروها ضرر ندارد حتما استفاده کنید چون عفونت چیزی نیست که خود بخود خوب بشه حتما باید آنتی بیوتیک مصرف بشه،

دندونی که عصب ندارن فقط به یک دلیل درد میگیره اونم عفونت، به نظرم دندون پزشکتون خیلی تجربه نداره.