2777
2789
یه مغازه هست تو تیراژه باغ فیص همون طبقه همکفه تو نبش کلا کاراش خاصه یا از ترک میاد یا های کپی ولی خ ...

بعد برات تکراری نمیشه دو سال یه لباس 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلا کار شده داخلش😐

😂😂😂دقیقا به مامانم میگم چرا اینقد دادم مگه طلا کار شده

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

من تازگیا بارونی خریدم ۱و ۶۰۰

بستگی به مدلش داره

اگه خیلی خاصه دوسش داری بخر

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
خدایی میگی؟مگه کراپت طلاست🥲من یکو نیم دادم پالتو عالی ولی تا هزار سال دلم میسوزه

بیین برند تا برنده جنس تا جنسه من مثلا میگم جا اینکه چند تا کراپ ۳۰۰ ۴۰۰ ای بخرم یه جنس ترک یا های کپی خفن بگیرم مثلا

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
نکنه بهت انداخته🥲

نه کاراش و چند ساله میخرم مغازه معروفیه😁

اتفاقا تنوع بهتره که همون مارک و برندم بخواد خراب شه میشه دیگه

نمیدونم تنوع که اره ولی واقعا حتی های کپیام یا برندای اصلچند ساله هیچیشون نشده