2777
2789
اسی جان بارداری ؟؟خواهرم بارداره ۱۹هفتست میگن باید سقط کنه کسی می‌تونه بخونه سونوشوعکس یدم؟؟

اینجا که از دکتر بهتر نمیدونن.به منم گفتن سقط اما نگهش داشتم

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توروخدا کیا تجربه دارن nt 3.1 خطرناکه

ببین نگران نباش برای منم همینقدر بود دکتر برام سلفری نوشت خدا رو صد هزار مرتبه شکر اوکی بود شما هم نگران نباش انشاالله هیچی نیست 

من سه هفته پیش انجام دادم ۶میلیون

آزمایشگاه احمق سلفری منو ناقص داده بود نزدیک بود دکترم منو بفرسته آمینو سنتز🙄 سه روز تمام سایتها و زیر و رو کردم صد تا برگه دیدم تا فهمیدم جواب و ناقص تحویلم دادن 

اینجا که از دکتر بهتر نمیدونن.به منم گفتن سقط اما نگهش داشتم

عزیزم شما هم گفتن کورپوس کالامازو کم رشد کرده؟؟

آخه جواب قطعی نمی‌گن یکی میگه مشکلی نداره یکی میگه سقط کنی بهتره

اینم بعد ۱۲سال خدا داده 

میگن مغزش مشکل داره یه دکتر برده گفته سالمه یکی گفته بندازی بهتره ۵۰،۵۰سالم باشه یا نه بعد ۱۲سال خدا ...

باید بره دکتر پریناتالوژی متخصص بارداری پر خطر.واینکه الکی که نیس باید سونو داپلر بده و ...بخدا توکل کنید

عزیزم شما هم گفتن کورپوس کالامازو کم رشد کرده؟؟آخه جواب قطعی نمی‌گن یکی میگه مشکلی نداره یکی میگه سق ...

نه به من گفتن سندروم دان.گلم برید تهران پیش دکتر حنطوش زاده ایشون جواب قطعی میدن

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
باید بره دکتر پریناتالوژی متخصص بارداری پر خطر.واینکه الکی که نیس باید سونو داپلر بده و ...بخدا توکل ...

عزیزم ما تهرانیم اگه آدرس خوب داری بهم بگو دعات میکنم 

بعد ۱۲سال دل خواهرم شاد بود برای چند هفته 

خدا کمکش کنه